socialbanner

Wereldlichtjesdag Harderwijk / Zeewolde

dinsdag 5 december 2017

Wereldlichtjesdag Harderwijk / Zeewolde

Jaarlijks worden wereldwijd met  het aansteken van kaarsen op de tweede zondag van december alle kinderen herdacht, die op welke leeftijd en om welke reden dan ook zijn overleden.

De Wereldlichtjesdag Harderwijk / Zeewolde wordt zondag 10 december georganiseerd op Begraafplaats Elzenhof, Walstein 99-101. Om 19.00 uur worden de kaarsjes aangestoken, als teken van verbondenheid en om een lichtpuntje te kunnen bieden in deze donkere dagen. Ook worden de namen genoemd van de kinderen die worden herdacht. Met muziek, troostende woorden en gedichten wordt deze bijeenkomst verder omlijst. Daarbij wordt het speciaal voor deze dag geschreven lied “Precious Child” ten gehore gebracht. De bijeenkomst duur ongeveer drie kwartier en na afloop is er gelegenheid om iets te drinken en na te praten.

Iedereen is welkom. Maar om goed voorbereid te zijn, vindt de organisatie het prettig als u even via email wereldlichtjesdagharderwijk@gmail.com laat weten of u komt en met hoeveel personen. Bij deze email is dan ook de mogelijkheid om een gepersonaliseerde kaars te bestellen.

De organisatie van Wereldlichtjesdag is in handen van Bianca de Vries, Marjolein en Hendri Reezigt, Christine en Ruben van der Meer, Kitty de Keijzer en Jenny Vonk van Puur Professionele Uitvaartzorg. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Danique en Rick.

Voor meer informatie over Wereldlichtjesdag Harderwijk www.wereldlichtjesdag.nl.

 

 

Wereldlichtjesdag Harderwijk / Zeewolde     Wereldlichtjesdag Harderwijk / Zeewolde     Wereldlichtjesdag Harderwijk / Zeewolde