socialbanner

Workshop ‘Beschermengel’ in bronslook

dinsdag 5 december 2017

Workshop ‘Beschermengel’ in bronslook

Een beschermengel is een mooi cadeau om te geven of te krijgen met de feestdagen. De beeldjes hebben de uitstraling van brons maar zijn gemaakt van gemengde technieken brons-look en zijn daardoor goed betaalbaar.

Bij beeldend kunstenaar Ellen Buchwaldt kunt u met regelmaat een workshop volgen, zoals bijvoorbeeld onder andere zelf een beeldje van een beschermengel (of ander figuurtje) maken. Ellen heeft diverse workshops gepland staan, namelijk op zaterdag 23 december, zaterdag 13 januari 2018 en zaterdag 10 februari 2018. Een workshop duurt van 10.30 tot ongeveer 15.00 uur. Tijdens de workshop maakt men de klei zelf van Powertex (een vloeibare substantie, een milieuvriendelijk alternatief voor polyester, op waterbasis). En wordt een beeldje gemoduleerd. Met een poeder geeft men uiteindelijk het beeldje de kleur van brons. Waardoor het een bijzondere uitstraling krijgt.

De workshop is inclusief koffie (of thee) met iets lekkers en een uitgebreide lunch. Deelnemers gaan naar huis met een eigen gemaakte beeldje. Tip: Een workshop is ook leuk om iemand met de feestdagen cadeau te geven. De kosten van een workshop zijn € 55,-

Mocht u zelf niet zo creatief zijn dan kun u natuurlijk ook een beeldje kant en klaar bij Ellen kopen. Voor € 15,- heeft u al een uniek Geluks Engeltje.

Voor meer informatie via: www.ellenbuchwaldt.nl of telefoon: 06 448 58 270 of email naar: info@ellenbuchwaldt.nl

 

 

Workshop ‘Beschermengel’ in bronslook    Workshop ‘Beschermengel’ in bronslook    Workshop ‘Beschermengel’ in bronslook