socialbanner

DekaMarkt steunt initiatieven in de buurt

Tuesday 4 December 2018

DekaMarkt steunt initiatieven in de buurt

Een bijdrage voor Balletschool Zeewolde, Groen in de Wijk en ICB Kaleidoscoop en geld voor onder meer nieuwe materialen voor VV Zeewolde en korfbalvereniging Wolderwijd. DekaMarkt riep tijdens de sponsoractie ‘Samen sterk voor onze buurt’ klanten op om buurtinitiatieven aan te dragen en stelde 5000 euro beschikbaar om te verdelen onder deze lokale initiatieven. De meest favoriete initiatieven ontvingen zaterdag 1 december jl. de cheque met het sponsorbedrag uit handen van supermarktmanager Bjorn Muller. De deelnemers lieten weten heel blij te zijn met het geld. “We zijn DekaMarkt heel dankbaar voor dit mooie en gulle gebaar”, luidde de algemene reactie. “En natuurlijk ook dank aan de klanten die op ons gestemd  hebben.”

Met deze sponsoractie toont DekaMarkt haar betrokkenheid in de buurt. “Dat vinden we heel belangrijk”, aldus de supermarktmanager. “Het is vooral leuk dat de doelen zelf aangereikt zijn en dat het dus allemaal lokale doelen zijn.” Tijdens de sponsoractie ‘Samen sterk voor onze buurt’ konden klanten van DekaMarkt met behulp van vouchers en stempalen in de winkel stemmen op het buurtinitiatief dat zij een warm hart toedragen.  Hiervoor ontvingen zij bij elke 10 euro aan boodschappen een sponsorvoucher met daarop een unieke code. Door de voucher te scannen bij de sponsorzuil in de winkel kon er gestemd worden op het buurtinitiatief naar keuze. In totaal zijn er 8058 vouchers gescand. Aan het eind van de actie is op basis van het aantal toegekende stemmen het bedrag van 5000 euro naar rato over de deelnemende buurtinitiatieven verdeeld.

 

 

DekaMarkt steunt initiatieven in de buurt    DekaMarkt steunt initiatieven in de buurt    DekaMarkt steunt initiatieven in de buurt