socialbanner

Derde editie dorpsquiz ‘K WIS’T

Tuesday 4 December 2018

Derde editie dorpsquiz ‘K WIS’T Derde editie dorpsquiz ‘K WIS’T

Direct na de kerstdagen wordt de dorpsquiz Zeewolde ‘K WIS’T gehouden. Het vragenboek moet donderdag 27 december tussen 19.30 en 21.30 uur worden opgehaald in de tent van Zeewolde Winterworld en voorzien van antwoorden zaterdag 29 december, tussen 19.30 en 21.30 uur, weer worden ingeleverd. Er hebben zich tot nu toe reeds 25 teams (aan)gemeld.

Het wordt dit jaar de derde editie van Zeewolde ‘K WIS’T. In 2016 waren er 48 vrienden-, familie-, buur- en sportteams, vorig jaar waren er 60. Dit jaar hopen de organisatoren (Agnes van Keeken, Yvonne Duijvestijn, Erik Wallenburg, Hendrik de Vries en Mannes Schoppink) dat de teller oploopt naar 75. Elk team bestaat uit ongeveer vier personen (één meer of minder is geen probleem). Het vragenboek van Zeewolde ‘K WIS’T bestaat uit 75 ‘breinbrekers’ over heden en verleden van Zeewolde en vragen over algemene zaken, sport en natuur. Natuurlijk zijn er hier en daar ‘instinkers’ in het vragenboek gestopt. De antwoorden zullen niet één, twee, drie te vinden zijn, de deelnemers zullen daarvoor misschien wel letterlijk op pad moeten. Zeewolde ‘K WIS’T hoopt in de kerstvakantie voor een stukje extra saamhorigheid en gezelligheid te zorgen.

Voor het winnende team ligt er een hoofdprijs klaar van € 444,40 en voor het ‘zilveren’ team een cheque van € 222,20. Zeewolde ‘K WIS’T wordt ondersteund door de Vereniging Centrumondernemers Zeewolde, Puur Zeewolde en diverse lokale bedrijven.

Aanmelden voor Zeewolde ‘K WIS’T kan tot uiterlijk vrijdag 21 december via: www.zeewoldekwist.nl met daarbij vermelding van de teamnaam en e-mailadres en door € 10,- inschrijfgeld over te maken op: NL37 ABNA 043.347.4173 ten name van Vereniging Centrumondernemers Zeewolde onder vermelding van Zeewolde ‘K WIS ‘T. Let op: vermeld ook uw teamnaam bij de betaling. U bent pas officieel ingeschreven als het bedrag op de rekening staat. Aanmelden kan ook bij HobbyTime aan de Marktstraat 8.

De uitslag van Zeewolde ‘K WIS’T wordt bekendgemaakt op vrijdag 4 januari 2019 om 19.30 uur in de hal van Open Haven. Alle deelnemende teams worden hiervoor uitgenodigd.

 

 

 

 

Derde editie dorpsquiz ‘K WIS’T    Derde editie dorpsquiz ‘K WIS’T    Derde editie dorpsquiz ‘K WIS’T