socialbanner

VV Zeewolde alleen aan kop van de ranglijst

Tuesday 4 December 2018

VV Zeewolde alleen aan kop van de ranglijst

VV Zeewolde speelde zaterdag 1 december tegen Vierhouten.  Zowel over links als over rechts werd door VV Zeewolde pogingen gedaan om gevaar te stichten voor het doel van Vierhouten. Tot aan de 12e minuut zonder succes, want toen vond Reinier Joustra de ruimte voor een prima pass op Pieter Blom die de bal vervolgens in het dak van het doel schoot 1-0. Vlak voor rust was er nog een mogelijkheid voor Zeewolde waar Senad Salihi een voorzet over het doel van Vierhouten schoot. De eerste helft heeft Vierhouten nauwelijks mogelijkheden gehad.

De tweede helft starte met Chris Hoppen voor de geblesseerde Roan Fokker. VV Zeewolde zette de lijn van de eerste helft voort. Vanaf de 50e minuut gebeurde er van alles voor het doel van Vierhouten. Reinier Joustra was de eerste die dichtbij de 2-0 was. Zijn inzet kaatste over in plaats van in het doel. Vlak voor de 60e minuut is het ineens wel 2-0. Pieter Blom gaf de voorzet en Reinier Joustra schoot de bal perfect in het doel. Vlak na de 2-0 wisselde Peter Epe en kwam Kamal Arzini in het veld voor Jasko Etemovic. De eerste mogelijkheid van Kamal Arzini ging de bal naast het doel. Bij de volgende mogelijkheid kreeg hij hulp. Een voorzet van Reinier Joustra werd half geraakt door Kamal Arzini en kwam daardoor precies voor de voeten van Pieter Blom, die zijn tweede treffer van de middag maakt. Twee minuten later brengt Luke Zwagerman met een fantastische pass Pieter Blom in stelling. Zijn aanname is perfect net als afronding: 4-0. Dan is het de beurt aan Kamal Arzini.  Met nog een klein kwartier te gaan bleef VV Zeewolde de mogelijkheden op een hogere score zoeken. Eerst schoot Pieter Blom naast het doel, maar wist Kamal Arzini op het juiste moment die wel te vinden en stond de 6-0 op het bord. Jasper van Scherrenburg kwam nog in het veld voor één van de uitblinkers Mauritzio Sleurink die een welverdiend applaus kreeg. Na net iets meer dan 90 minuten vond scheidsrechter Frei het genoeg en floot voor het einde van de wedstrijd.  Pieter Blom werd met vier doelpunten en een assist uitgeroepen tot man-of-the-match.

Zaterdag 8 december speelt VV Zeewolde de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen Vevo.

 

 

VV Zeewolde alleen aan kop van de ranglijst    VV Zeewolde alleen aan kop van de ranglijst    VV Zeewolde alleen aan kop van de ranglijst