socialbanner

Wereldlichtjesdag

Tuesday 4 December 2018

Wereldlichtjesdag

In Harderwijk wordt zondag 9 december om 18.45 uur Wereldlichtjesdag georganiseerd op Begraafplaats Elzenhof, Jaarlijks worden wereldwijd met het aansteken van kaarsen op de tweede zondag van december alle kinderen herdacht, die op welke leeftijd en om welke reden dan ook zijn overleden. Om 19.00 uur worden de kaarsjes aangestoken, als teken van verbondenheid en om een lichtpuntje te kunnen bieden in deze donkere dagen. Ook noemen ze de namen van de kinderen die ze herdenken. Met muziek, troostende woorden en gedichten wordt deze bijeenkomst verder omlijst. En natuurlijk wordt het speciaal voor deze dag geschreven lied “Precious Child” ten gehore gebracht.  De bijeenkomst duur ongeveer drie kwartier en na afloop is er gelegenheid om iets te drinken en na te praten.

Iedereen is meer dan welkom. Maar om goed voorbereid te zijn, vindt de organisatie het prettig als u laat weten als u komt en met hoeveel personen. Dit kan per mail naar wereldlichtjesdagharderwijk@gmail.com. Er is dan ook de mogelijkheid om een gratis gepersonaliseerde kaars te bestellen.

De organisatie is in handen van Bianca de Vries, Marjolein & Hendri Reezigt, Christine & Ruben van der Meer en Kitty de Keijzer & Jenny Vonk van Puur Professionele Uitvaartzorg. Muzikale omlijsting wordt verzorg door Danique, Jeroen en Wim.

Meer informatie via:  www.wereldlichtjesdag.nl.

 

 

Wereldlichtjesdag    Wereldlichtjesdag    Wereldlichtjesdag