Bedrijvengids

B&S Media BV Dronten

Kan je website wel een opknapbeurt gebruiken? Ben je zelfs toe aan een geheel nieuwe website? Wil je beter vindbaar worden in Google? Of heb je hulp nodig bij het opzetten van een Google Ads-campagne? Kortom: heeft jouw bedrijf uit Dronten en omstreken baat bij een online marketingspecialist? Neem dan contact op met B&S Media Internetmarketing: hét full-service internetmarketingbureau uit de regio!

 

B&S Media?

Kende je ons nog niet? B&S Media is een vooraanstaand internetmarketingbureau, dat bedrijven al sinds 2007 helpt hun online succes te vergroten. Onze 25 medewerkers zijn gespecialiseerd in diverse disciplines. Op ons kantoor in Kampen vind je ervaren webdesigners en ontwikkelaars, SEO-specialisten en experts in online adverteren.

 

 

 

Wat doen jullie dan precies?

Nou, we helpen jou als MKB'er - zoals gezegd - op diverse vlakken online boven je concurrentie uit te stijgen. Dit kan gaan om het ontwerpen en ontwikkelen van je website tot het verbeteren van je vindbaarheid, al dan niet in de betaalde Google-zoekresultaten. We lichten onze specialisaties hieronder nader toe.
Website-ontwikkeling

 

Heb je een (nieuwe) website nodig?

Dan ontwikkelen onze webbouwers deze volledig op maat of vanuit een door jou gekozen thema. Natuurlijk voorzien we je hierin van vakkundig advies. We zorgen ervoor dat je nieuwe site zoekmachinevriendelijk en ook voor jouzelf eenvoudig te beheren is. En wanneer de site eenmaal in de lucht is, blijven we je natuurlijk ondersteunen!
 

internet marketing

 

Website-optimalisatie
Om je website optimaal te laten renderen, helpen we je website gebruiksvriendelijker en beter vindbaar te maken. Wat betreft gebruiksvriendelijkheid richten we ons onder meer op het verbeteren van de (navigatie)structuur, de snelheid van de website en de aanwezigheid van een zogeheten call to action. Het doel hiervan: meer bezoekers, meer conversies en dus meer omzet!

 

Zoekmachine-optimalisatie
Zoekmachine-optimalisatie - SEO - maakt deel uit van het optimaliseren van je website, zoals hierboven beschreven. Deze dienst kun je echter natuurlijk ook los bij ons afnemen. Middels SEO zorgen we ervoor dat je website 'scoort' in Google op de zoektermen die voor jouw bedrijf van belang zijn. We schrijven speciale pagina's omtrent deze belangrijke zoekwoorden, zorgen dat andere websites naar jouw site linken om de autoriteit te versterken en verhelpen mogelijke technische issues die de vindbaarheid in de weg kunnen zitten.

 

Adverteren via google
Wil je op zeer korte termijn bovenaan de Google-zoekresultatenpagina komen? Dan is het wellicht een idee te investeren in SEA, oftewel search engine advertising. Je koopt dan als het ware advertentieruimte en stelt per zoekwoord een maximaal bod in dat je wilt betalen per klik naar jouw website. Dit doen we via Google Ads. Middels datzelfde programma kunnen we je helpen met het plaatsen van beeldadvertenties op voor jou relevante sites, Google Shopping en het blijven benaderen van potentiële klanten die onlangs al kennis hebben gemaakt met jouw bedrijf (remarketing).

 

Waarom zou ik kiezen voor B&S Media?
B&S Media is niet zomaar een internetmarketingbedrijf. Wij streven ernaar een betrokken partner te zijn, in plaats van een afwachtende dienstverlener. En afgaande op de vele positieve reviews en het feit dat de meeste van onze oorspronkelijke klanten nog steeds aan ons verbonden zijn, mogen we gerust stellen dat we hierin goed slagen.

 

Onze kernpunten?
Betere resultaten voor jouw investering
Een heldere, persoonlijke en proactieve werkwijze
Een eerlijke en betrouwbare Premier Google Partner
Een gemiddelde waardering met een 9,6 door onze relaties

 

Oké, ik ga ervoor!
Ook gebruikmaken van de online dienstverlening van B&S Media Internetmarketing en je klantenbestand en omzet zien groeien? Neem dan contact op met één van onze adviseurs en laat een gratis quickscan uitvoeren! Je kunt ons telefonisch bereiken op 038 337 6678 of een mailtje sturen naar info@bsmedia.nl. Meer weten over B&S Media? Bezoek dan onze website.

 

B & S Media
Carlsonstraat 13
8263 CA Kampen

 

Team foto

Contactgegevens

B&S Media BV Dronten

Carlsonstraat 13

8263CA Kampen

Tel 0383376678

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur