Bedrijvengids

B&S Media

Heb je een nieuwe website nodig? Wil je met je site hoger komen in Google? Potentiële klanten over de streep trekken met effectieve advertentiecampagnes? B&S Media Internetmarketing uit Kampen helpt je het maximale uit je website te halen. Van het binnenhalen van nieuw verkeer tot het laten converteren van de bezoekers die je reeds wisten te vinden. Kortom: B&S Media is hét full-service internetmarketingbureau van de regio.

 

Wie is B&S Media?

B&S Media Internetmarketing werd in 2007 opgericht en heeft sindsdien een gestage groei doorgemaakt. Tegenwoordig bestaat ons team uit meer dan 25 internetmarketingspecialisten en webdesigners. Vele MKB'ers hebben inmiddels geprofiteerd van de specialistische kennis van de experts van B&S Media. Als gecertificeerd Premier Google Partner voldoen wij aan alle strenge richtlijnen van Google om goed renderende campagnes op te zetten. Bovendien zijn we als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Hoe gaat B&S Media te werk?

B&S Media helpt bedrijven uit Kampen en omstreken met het ontwikkelen van websites en het beter vindbaar worden in de organische (SEO) en betaalde zoekresultaten (SEA) van Google. Dit doen we door een team te vormen met onze klanten. We werken niet alleen voor je, maar vooral ook samen met je. Dankzij jouw input nemen we je alle zorgen met betrekking tot de vindbaarheid van je website uit handen. Zo kun jij je blijven richten op datgene waarin jij het best bent: het leiden van je bedrijf.

Uiteindelijk draait het om jouw succes en daarom leren we jou en je onderneming graag goed kennen. We zijn een transparant bedrijf en onze specialisten zijn altijd te bereiken. Helder, persoonlijk en proactief: dat is B&S Media.

Wat doen we?

B&S Media is, zoals gezegd, een full-service internetmarketingbureau. Je kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

  • Adverteren in Google (SEA)
  • Organisch stijgen in Google (SEO)
  • Webdesign
  • Website-optimalisatie
  • Website-ontwikkeling

internet marketing

Voor wie werkt B&S Media?

B&S Media zet zich in voor zowel grote als kleine MKB-bedrijven. Wij werken samen met diverse bedrijven uit Kampen en omstreken, maar ook met bedrijven uit de rest van het land. De branches waarin onze klanten actief zijn, zijn talloos. Door onze ruime ervaring met het ontwikkelen en boosten van websites in vrijwel iedere tak van sport weten we dan ook wat werkt voor ieder type bedrijf. Een samenwerking met andere webdesigners, communicatie- en reclamebureaus gaan we bovendien ook graag aan.

Waarvoor staat B&S Media?

Bij B&S Media halen we voldoening uit jouw succes. Ons doel? Meer leads en meer omzet genereren voor jouw bedrijf. Hoe we dat doen? Door het maken van een professionele website en deze zo goed mogelijk te laten scoren in de Google-zoekresultaten. Daar worden wij blij van. We zijn trots dat we met onze hoogwaardige internetmarketingdienstverlening aan jouw online succes mogen bijdragen.

Wij geven oprecht om onze klanten en zijn blij dat deze loyaliteit door de jaren heen wederzijds is gebleken. Met het overgrote merendeel van onze oorspronkelijke klanten werken wij, dankzij onze hoogwaardige service, namelijk nog steeds naar volle tevredenheid samen. Dit kan alleen door een langdurige vertrouwensrelatie op te bouwen en dit vertrouwen ook uit te spreken.

Kortom, B&S Media staat voor:

  • Betere resultaten voor jouw investering
  • Een heldere, persoonlijke en proactieve werkwijze
  • Een eerlijke en betrouwbare Premier Google Partner
  • Een gemiddelde waardering met een 9,6 door onze relaties

Samen werken aan online succes?

Ook meer rendement uit je website halen? Voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek kunt je terecht bij één van onze internetmarketingadviseurs. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 038 337 6678 of een mailtje te sturen naar info@bsmedia.nl. Meer weten? 

 

B&S Media Internetmarketing in Kampen
Carlsonstraat 13
8263 CA Kampen

Team foto

Contactgegevens

B&S Media

Carlsonstraat 13

8263CA Kampen

Tel 0388535026

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur