Afbeelding

Beeldhouw les Speksteen

· leestijd 1 minuut Cultuur

Beeldhouw les Speksteen

Zin in eens iets anders? Wil je beleven hoe mindful het is om in speksteen je eigen beeld te maken? Heerlijk een avondje voor jezelf! Je gaat de door jou uitgekozen steen bewerken met rasp, vijl en schuurpapier.
Bij beeldend kunstenaar Ellen Buchwaldt kun je beeldhouw les speksteen volgen op de dinsdagavond en woensdagavond van 19.30 tot 22.00 uur. Je kan zelf in overleg bepalen welke avond je komt en hoe vaak. Ellen werkt met kleine groepen zodat er veel persoonlijke aandacht is.
Eerste les: € 35,- dit is inclusief 1 speksteen. Volgende les: € 30,-. Een 10-ritten kaart kost € 250,- dit is inclusief 1 speksteen en 10 lessen. Iedere les is inclusief koffie/thee en iets lekkers.

Je kan natuurlijk ook één keer komen om eens kennis te maken met speksteen. In deze ene les maak je een klein beeldje of hanger. Zodat je het hele proces van het speksteen bewerken hebt ondervonden. Eerst bewerk je de steen met een vijl en daarna polijst je het beeldje of hanger met schuurpapier en water. Als laatste poets je je creatie op met speciale was zodat het nog meer gaat glimmen en je de mooie kleuren van de steen naar voren brengt. Kosten één les: € 35,- dit is inclusief 1 speksteen (met sokkeltje of koord).

Op zaterdag 28 september staat een workshop gepland van 10.30 tot 15.00 uur. Je kiest je eigen steen uit en gaat lekker aan de slag met vijl en later met schuurpapier en water om het te polijsten. Je gaat naar huis met je eigen gemaakte beeld op een sokkel.
De workshop is inclusief koffie (of thee) met iets lekkers en een uitgebreide lunch. En inclusief de speksteen en sokkel. De workshop kost € 55,-
Gezellig om met meerdere mensen lekker creatief bezig te zijn. Het is leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Een goed idee om samen met je moeder, dochter, een vriendin of wie dan ook een workshop te komen doen. Je bent van harte welkom! Voor meer informatie kun je op mijn website kijken. En geef je snel op via de website, een e-mail bericht of bel me even!

Kijk ook op de website voor meer informatie: www.ellenbuchwaldt.nl
Ellen Buchwaldt
Beeldend Kunstenaar
Noordereiland 112
Zeewolde
06 448 58 270
info@ellenbuchwaldt.nl