Afbeelding

Kom en proef bij Echte Bakker Grootkarzijn

Partnerbijdrages

Echte Bakker Grootkarzijn maakt al zijn brood en banket zelf. Dat gebeurt nog steeds op ambachtelijke wijze in de bakkerij achter de winkel. Belangstellenden zijn tijdens de Dag van de echte Bakker, op zaterdag 26 oktober van harte uitgenodigd om tussen 09.00 en 12.00 uur een kijkje te komen nemen in de bakkerij om eens van dichtbij te zien hoe de ambachtelijke producten worden gemaakt.

De open dag valt toevallig samen met de Ambachtsmarkt, die voor de eerste keer plaatsvindt in Zeewolde. ā€œVoor ons een ideale gelegenheid om te laten zien hoe mooi het bakkersambacht is en hoe dat in zijn werk gaatā€, aldus Henry en Janet Grootkarzijn. De bakker laat tijdens de open dag onder meer zien hoe er met desem gewerkt wordt en hoe verschillende speculaasproducten gemaakt worden. ā€œEn natuurlijk valt er in de winkel de hele dag van alles te proeven.ā€

Voordeelactie

Echte Bakker Grootkarzijn biedt de komende weken tevens een leuke voordeelactie. Deze bestaat uit een big shopper gevuld met een brood naar keuze, twee speculaasbrokken, een roomboteramandelstaaf en vijf rozijnenbollen, voor slechts 10,95 euro. De actie loopt tot 9 november 2019.

De bakkerij op de hoek van de Kerkstraat is aangesloten bij het Echte Bakkersgilde. De Zeewoldense bakker is een van de 162 Echte Bakkers die dit keurmerk mag dragen. In januari bestaat de winkel 25 jaar. ā€œDan pakken we echt groot uit!ā€, belooft het bakkersechtpaar.

Tienerband Mixed Up
Tienerband Mixed Up brengt feest op Koningsdag Ingezonden Instagram 17 apr, 11:41
Havenkwartier - Polderwijk Zeewolde
Woonmanifestatie: Ontdek je droomwoning in Zeewolde! Algemeen 16 apr, 16:00
Afbeelding
Zeewolde 40 jaar (deel 16): Het eenzame eerste graf op de begraafplaats Algemeen Instagram 16 apr, 15:30