Afbeelding

EasyAutoverkoop.nl; je auto verkopen in een handomdraai

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Met het lanceren van het online autoverkoop platform, EasyAutoverkoop.nl, biedt Autobedrijf van der Knaap in Zeewolde een eenvoudige, tevens betrouwbare, manier om binnen een handomdraai je auto te verkopen. “En dat tegen een eerlijke prijs”, benadrukt ondernemer Erik van der Knaap. “Er komen immers geen tussenhandelaren bij kijken.”

Je auto aanbieden via EasyAutoverkoop.nl kost maar een paar klikken met de muisknop. Binnen 24 uur volgt een eerlijk en vrijblijvend bod. Besluit je op de online taxatie in te gaan, dan volgt een beoordeling van de auto op de vestiging in Zeewolde. Bij verkoop ontvang je direct het afgesproken bedrag en een vrijwaring. “Deze manier van verkopen scheelt je dus veel tijd en geregel en ook nog eens mogelijke kopers die bij je thuis langs willen komen.”

Het online inkoopplatform is ontstaan vanuit het idee dat de inkoop en verkoop van auto’s beter en eerlijker kan. “Open en transparant, dat is waar wij voor staan”, aldus Erik, die al 20 jaar vol passie actief is in de autobranche. “De auto’s kopen wij zonder tussenkomst van andere partijen, om ze vervolgens in onze moderne werkplaats klaar te maken voor verkoop aan de eindgebruiker.” De eerste succesvolle verkopen hebben reeds plaatsgevonden, met lovende reacties van tevreden verkopers als resultaat.

Via EasyAutoverkoop.nl kan Autobedrijf Van der Knaap vervolgens haar eigen aanbod in betrouwbare en betaalbare occasions verder verbreden. Door deze ontwikkelingen is het team voor de verkoop en werkplaats uitgebreid. “Om zo een goede stap te kunnen maken in de toekomst.”

Meer info: www.EasyAutoverkoop.nl