Afbeelding

Vier je herstel

Cultuur

ZEEWOLDE - Al 3 jaar lang draait er met succes het herstelprogramma met de naam CR (Celebrate Recovery) in Zeewolde. Meer dan 50 oud-deelnemers hebben herstel in hun leven mogen ervaren met behulp van dit unieke programma.

We leven in een gebroken wereld, waarin we te maken krijgen met angst, verdriet, pijn en zorgen of raken we gekwetst en beschadigd. Niet altijd zijn de gevolgen van het gebroken leven zichtbaar, maar kan het een innerlijke en eenzame strijd zijn.

ā€œHerken je dit? Kom dan eens naar een open avondā€, geeft Celebrate Recovery aan. ā€œEr is ruimte voor jou, altijd een luisterend oor, geen oordeel, maar een veilige plek om te mogen delen. Tijdens deze avonden zullen oud deelnemers getuigen van Gods herstellende werk in hun leven. Daarna is er gelegenheid om na te praten, te delen, een luisterend oor te vinden.

Een warm welkom voor iedereen die herstel wil vinden of op zoek is naar de zin van het leven.ā€

De komende bijeenkomsten van Celebrate Recovery vinden plaats in basisschool In de Lichtkring, Naarderweg 2, op de volgende avonden: donderdag 23 januari, donderdag 6 februari en 20 februari. Inlopen kan vanaf 19.15 uur, de koffie staat klaar.

Voor meer informatie kijk eens op onze website: www.celebraterecovery.nu

Tienerband Mixed Up
Tienerband Mixed Up brengt feest op Koningsdag Ingezonden Instagram 17 apr, 11:41
Havenkwartier - Polderwijk Zeewolde
Woonmanifestatie: Ontdek je droomwoning in Zeewolde! Algemeen 16 apr, 16:00
Afbeelding
Zeewolde 40 jaar (deel 16): Het eenzame eerste graf op de begraafplaats Algemeen Instagram 16 apr, 15:30