Afbeelding

De Orchideeënhoeve is het ‘Leukste uitje van Flevoland 2020’

Partnerbijdrages

FLEVOLAND - De Orchideeënhoeve is het ‘Leukste uitje van Flevoland’. Dat blijkt uit de ANWB-verkiezing van het ‘Leukste uitje van Flevoland 2020’. Vertegenwoordigers van het uitje ontvingen hiervoor de gouden award in het Zuiderzeemuseum. De zilveren award ging naar Dierenpark Almere Jungle.

Tijdens de verkiezing brachten ANWB-leden massaal hun stem uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie en voor het ‘Leukste uitje over de grens’. In totaal werden ruim 80.000 stemmen uitgebracht.

De Orchideeënhoeve scoort, naast heel veel stemmen, op bijna alle onderdelen (prijs/kwaliteit, sfeer, personeel, faciliteiten en het aanbod) de hoogste cijfers en is daarmee de winnaar van 2020.

Een greep uit de reacties over de winnaar:

‘De Orchideeënhoeve is warm en heel exotisch Je waant je in een heel ander land....kleine vakantie voor iedereen die niet gewoon op vakantie kan. Een ontspannend dag je uit’

‘Altijd prima ontvangst, superverzorgd en leuke activiteiten voor kinderen. Aanbod in winkel heel gevarieerd. Bij alle weersomstandigheden kan iedereen hier fijne uren beleven’.

Afbeelding