Afbeelding

Online bidons bedrukken

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Wil je jouw klanten en relaties eens laten blijken dat je ze waardeert? Kies er dan voor om een relatiegeschenk te versturen. Een relatiegeschenk bestaat er in verschillende soorten, dus het is aan jou om een passend cadeau te bedenken. Het is wel een goed idee om dit relatiegeschenk te voorzien van jouw bedrijfslogo, zodat iedereen weet dat dit cadeau van jou komt. Daarnaast kunnen relatiegeschenken ook dienen als promotiemateriaal, want anderen kunnen er ook mee in aanmerking komen, waardoor de merkbekendheid van jouw bedrijf wordt verhoogd. Al enige voorkeur voor een relatiegeschenk? Laat dan bidons bedrukken met jouw logo. Een bidon komt altijd van pas. Het voordeel van een bidon is dat je geen plastic waterflesjes meer aan hoeft te schaffen. Dit draagt ook nog eens bij aan een beter milieu.

Bidons bedrukken met jouw logo
Bidons bedrukken met jouw logo is dus aan te raden. Een bidon wordt namelijk meegenomen naar verschillende locaties, zoals in de trein, op kantoor of andere openbare plekken. Hier kunnen mensen in aanmerking komen met de bidon waardoor hun oog kan vallen op jouw bedrijfslogo. Kies daarom iets wat opvalt, zodat dit in jouw voordeel werkt. Naast het feit dat jij je relaties blij maakt met een gift, is het natuurlijk ook een deel in je eigen belang. Naast bidons kun je natuurlijk ook kiezen voor overige relatiegeschenken, zoals tassen, pennen en overige kantoorartikelen, verschillende gadgets en producten voor je vrije tijd.

Ontwerp je bedrijfslogo
Je kunt de bidons online uitkiezen en vervolgens laten bedrukken door de desbetreffende partij. Zorg er voor dat je jouw bedrijfslogo of ontwerp klaar hebt liggen, zodat je dit direct mee kunt sturen. Kies een betrouwbare partij waarbij je dit kunt bestellen, want dan weet je zeker dat het ook van goede kwaliteit is.

Waar laat jij je bidons bedrukken?
Enige voorkeur wat betreft online partijen voor relatiegeschenken. Bekijk eens de mogelijkheden van Maxilia, want deze online webshop biedt een ruim assortiment met verschillende relatiegeschenken die jij kunt laten bedrukken met een logo. Kies een passend ontwerp voor dit product en bestel een groot aantal tegelijk, zodat je in ieder geval iets op voorraad hebt liggen en je niet binnenkort door al je bedrukte bidons heen bent. Vragen? De specialisten van Maxilia helpen je graag verder.

Afbeelding
Afbeelding
VV Zeewolde haalt met Ed Engelkes toptrainer in huis Sport 10 uur geleden
Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 21 uur geleden
Nederlands Korfbalteam
Nederlands Korfbalteam tegen Regioteam in Het Baken: bestel nu je gratis ticket Sport 19 apr, 16:30