Afbeelding
center parcs De Eemhof

Vakantiepark De Eemhof dicht

Partnerbijdrages

ZEEWOLDE - Het coronavirus treft ook de bungalowparken van Center Parcs. Dat geldt dus ook voor De Eemhof in Zeewolde. Vanaf 16 maart zijn de deuren gesloten.

“Naar aanleiding van de aangekondigde uitzonderlijke maatregelen, kunnen wij onze vakantieparken helaas niet meer exploiteren”, geeft de directie aan. De Eemhof hoopt op 6 april weer bezoekers te mogen verwelkomen. “Maar dat hangt natuurlijk af van eventuele komende kabinetsbesluiten.”

Maandag moesten alle gasten het park voor 12.00 uur verlaten. Zij toonden begrip voor de situatie. “Het is heel vervelend om deze maatregel te moeten nemen”, aldus de directie, “maar de gezondheid van de gasten en medewerkers staat voorop.”

Gasten die getroffen zijn door de regeling ontvangen een digitale voucher ter waarde van hun originele reservering die zij kunnen gebruiken voor het boeken van een volgend verblijf.

De Eemhof neemt nu de gelegenheid te baat om wat bungalows op te knappen. Ook laat zij weten dat, ondanks dat er geen gasten zijn, de bewaking, zelf is grotere sterkte, aanwezig is. Dit om eventuele onwelkome bezoekers tegen te houden.