Afbeelding
de Heerlickheijd Ermelo

Hotel Heerlickheijd van Ermelo is als eerste hotel open in NL voor een veilig 1,5 meter weekendje weg

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

ERMELO ā€“ Vooruitlopend op de versoepelingen die gaan komen volgens minister-president Mark Rutte, waarbij rekening moet worden gehouden met het nieuwe ā€˜normaalā€™: de 1,5 meter samenleving, is zowel hotel als het restaurant de Heerlickheijd vanaf vandaag weer geopend.

ā€œDe Heerlickheijd van Ermelo heeft zichzelf in deze tijd opnieuw uitgevonden als gastvrije anderhalve-meter accommodatie. Speciaal voor gasten die weer veilig willen genieten van een weekendje weg met aandacht voor gastronomie, luxe, ā€˜social distancingā€™ en extra hygiĆ«ne (volgens de RIVM richtlijnen). Na weken gewerkt te hebben aan het plan en de uitvoering hiervan, staan wij en onze medewerkers te popelen om onze gasten weer te verwelkomen. Ook op basis van het nieuwe normaal c.q. 1,5 meter samenlevingā€, aldus de eigenaren Wim Snellaars en Janette Sybrandy.

Er zijn diverse aanpassingen gedaan om de gasten zo gastvrij en veilig mogelijk te kunnen ontvangen volgens de normen die nu gelden. Gasten en medewerkers hebben bij binnenkomst de mogelijkheid om meteen hun handen schoon te maken met desinfectiemiddel, maar ook in de rest van het hotel staan overal desinfecterende middelen en wordt er door middel van COVID-19 posters gewezen op alle RIVM richtlijnen. Het hotel, waaronder de receptie en het restaurant, zijn zo ingericht dat het mogelijk is om minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Ook de overige openbare ruimtes, zoals de lobby en het terras zijn op deze wijze aangepast. In het restaurant wordt er gebruik gemaakt van handschoenen en extra afzettafels met een serveertrolley, waardoor het bedienend personeel op 1,5 meter afstand van de gasten blijft.

Tienerband Mixed Up
Tienerband Mixed Up brengt feest op Koningsdag Ingezonden Instagram 17 apr, 11:41
Havenkwartier - Polderwijk Zeewolde
Woonmanifestatie: Ontdek je droomwoning in Zeewolde! Algemeen 16 apr, 16:00
Afbeelding
Zeewolde 40 jaar (deel 16): Het eenzame eerste graf op de begraafplaats Algemeen Instagram 16 apr, 15:30