Afbeelding

Voice Midsummer CafƩ verplaatst naar 2021

Cultuur

ZEEWOLDE - Door de coronacrisis zijn we in gekke tijden terecht gekomen die voor iedereen in de maatschappij gevolgen heeft. Zo ook voor Voice.
Na alle maatregelen die genomen zijn in verband met dit coronavirus, staan ook de activiteiten van Voice vrijwel stil. Er kan niet meer samen worden gezongen en het Midsummer CafƩ-concert, dat op 13 juni aanstaande plaats zou gaan vinden, zal daarom helaas dit jaar niet door kunnen gaan.

Volgend jaar bestaat Voice 35 jaar en dat zal groots gevierd worden. Dat gebeurt met het thema: Voice Midsummer CafĆ© 2021. ā€œNatuurlijk zal de Top 20 zoals het publiek gekozen heeft, ook dan de basis zijn van het concert, dus u heeft niet voor niets gestemdā€, laat het koorbestuur weten.

In de tussentijd zitten ze bij Voice niet stil en borrelen er als vanzelf allerlei creatieve ideeĆ«n op. Als er niet meer samen in Ć©Ć©n ruimte gezongen kan worden, dan maar ā€˜samenā€™ vanuit de huiskamers een digitaal voorproefje opnemen. EĆ©n van de nummers die tijdens het concert gezongen zal gaan worden, is alvast opgevoerd. Op die manier zorgt Voice ook in deze Coronatijd voor mooie samenzang om met elkaar en met de achterban van te genieten. De boodschap die Voice hiermee wil doorgeven is: blijf vooral ook mooie dingen samen doen en zorg goed voor elkaar!

Het voorproefje van het Voice Midsummer CafƩ is te bekijken en beluisteren via de website www.voicezeewolde.nl of via de Facebookpagina.

Tienerband Mixed Up
Tienerband Mixed Up brengt feest op Koningsdag Ingezonden Instagram 17 apr, 11:41
Havenkwartier - Polderwijk Zeewolde
Woonmanifestatie: Ontdek je droomwoning in Zeewolde! Algemeen 16 apr, 16:00
Afbeelding
Zeewolde 40 jaar (deel 16): Het eenzame eerste graf op de begraafplaats Algemeen Instagram 16 apr, 15:30