Afbeelding

Winkels hanteren weer reguliere openingstijden

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZEEWOLDE - Winkeliers van Zeewolde zijn vrijwel niet dicht geweest tijdens de Corona crisis. Binnen alle mogelijkheden hebben zij hun diensten aangepast, de winkel corona-proof gemaakt om op die manier hun klanten ten alle tijden goed te kunnen bedienen.

Vooral in de modewinkels was het te merken dat het minder druk was dan voorgaande maanden. Daardoor waren de winkels korter open. ā€œWe merkten dat klanten voorzichter waren om het dorp in te komen, door specials samen te stellen en thuis te bezorgen konden wij hen toch helpen. Maar nu merken we dat het drukker begint te worden. Om nog steeds op veilige manier te blijven winkelen gaan wij daarom weer open volgens onze reguliere openingstijdenā€, vertelt Colita van Sportique.

Naast dat de kappers weer open mogen vanaf 11 mei, verruimen de modewinkels dan ook hun tijden weer naar de reguliere tijden. ā€œHet mooie weer wat er is, kinderen die naar school gaan, toch even wat luchtigs in deze tijden, allemaal zaken waar nieuwe kleding of schoeisel bij hoort. Dan is het fijn dat Zeewolde alles kan bieden wat er nodig is van jong tot oud en in elk gewenst budget. Dus mensen hoeven Zeewolde niet uit en kunnen in eigen dorp blijven, dicht bij huis.ā€ Jan Willem van Hafkamp modeschoenen merkt aan zijn klanten dat ze dit prettig vinden.

ā€œDe modewinkels heten u, net als alle winkeliers in Zeewolde, van harte welkom in hun winkel. Zij doen er alles aan om u veilig te laten winkelen. Wel vragen zij u de maatregelen in acht te nemen wanneer u komt en thuis te blijven bij klachten. Wanneer het nodig is helpen zij u ook graag telefonisch, via internet of bezorgen zij thuis.ā€

Tienerband Mixed Up
Tienerband Mixed Up brengt feest op Koningsdag Ingezonden Instagram 17 apr, 11:41
Havenkwartier - Polderwijk Zeewolde
Woonmanifestatie: Ontdek je droomwoning in Zeewolde! Algemeen 16 apr, 16:00
Afbeelding
Zeewolde 40 jaar (deel 16): Het eenzame eerste graf op de begraafplaats Algemeen Instagram 16 apr, 15:30