Afbeelding

Troost catering start barbecue drive-thru

Partnerbijdrages

ZEEWOLDE – Zin in een perfect stukje vlees of vis vers van de barbecue, zonder dat je er zelf uren mee bezig hoeft te zijn? Dan biedt de barbecue drive-thru, die Troost catering vanaf deze week gaat starten, uitkomst. Van de unieke drive-thru kan gebruikt gemaakt worden op vrijdag, zaterdag en zondag. De gerechten worden op bestelling bereidt en kunnen tussen 16.30 en 19.30 uur afgehaald kunnen worden bij de barbecue drive-thru aan de Jupiterweg 20 te Zeewolde.

Troost catering biedt voor iedere smaak wat wils. Er is keuze uit zalm, spareribs, saté en kippenpootjes. De gerechten worden compleet geleverd met patat, salade en een sausje. “De menu’s zullen regelmatig wisselen”, geeft Gijs Troost aan.

Wil je ‘s avonds genieten van een smakelijk bbq-gerecht, dan dien je de bestelling vóór 15.00 uur door te geven. Bestellen kan telefonisch of via whatsapp op telefoonnummer 036 – 523 4792. Betalen gebeurt vooraf via een Tikkie. Vervolgens kan de bestelling met de auto afgehaald worden op het afgesproken tijdstip en kan je zo thuis meteen aan tafel. Troost Catering werkt volgens de RIVM richtlijnen. Voor meer informatie kijk op www.troostcatering.nl

Tienerband Mixed Up
Tienerband Mixed Up brengt feest op Koningsdag Ingezonden Instagram 17 apr, 11:41
Havenkwartier - Polderwijk Zeewolde
Woonmanifestatie: Ontdek je droomwoning in Zeewolde! Algemeen 16 apr, 16:00
Afbeelding
Zeewolde 40 jaar (deel 16): Het eenzame eerste graf op de begraafplaats Algemeen Instagram 16 apr, 15:30