Afbeelding

4 Life Kickboxing maakt doorstart

Partnerbijdrages

ZEEWOLDE – Na maanden in lockdown vanwege het coronavirus mogen de sportscholen vanaf 1 juli weer open. In aanloop naar dit heuglijke moment organiseert 4 Life Kickboxing & Personal Training op Planetenveld 31 op 27 juni, in samenwerking met 123watches.nl, een open dag. Belangstellenden zijn welkom tijdens de inloop van 10.00 tot 16.00 uur.

Met de opening van zijn gym maakt eigenaar Joerie Tersmette uit Zeewolde een frisse doorstart onder eigen naam op de hoeklocatie aan het Planetenveld 31, nabij de rotonde Diamantlaan/Sportlaan. “Om verwarring te voorkomen; we gaan dus niet verhuizen”, maakt hij duidelijk. 4 Life Kickboxing & Personal Training is een kleinschalig gym. “Kwaliteit en sfeer staan bij ons voorop.”

Als ervaren bewegingsagoog en kickboks- en personal trainer verzorgt Joeri Tersmette zelf de trainingen en begeleiding. Kickboxen is conditietraining en zelfverdediging ineen; een ideale workout voor een ijzersterke ‘core’. “Met deze training ga je fit de zomer in!”, licht Joerie toe. “De trainingen zijn voor een brede doelgroep. Er wordt getraind in kleine groepen, dus met persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer.” Naast de kickbox workouts biedt Joerie tevens allround personal training, inclusief weeg- en meetmomenten en een op maat gemaakte sport- en voedingsprogramma.

Meer informatie: joerie@4lifezeewolde.nl, tel. 06 – 41785181.

Afbeelding
Serkan en Emine vinden in Zeewolde rust en warmte terug Algemeen Instagram 21 apr, 21:25
Afbeelding
Snipers Heren 1 kampioen en promoveert naar tweede divisie Sport Instagram 21 apr, 17:57
Afbeelding
Vijf supermuzikale malloten: Släpstick in 'Schërzo' Cultuur Instagram 21 apr, 14:56