Afbeelding

Wandeling in de Zeewolder natuur

Algemeen

ZEEWOLDE – Houdt u van wandelen? Bent u geïnteresseerd in landschapskunst? Zoekt u bezinning en verdieping? Pioniers Beweging ‘Zeewolde Onder de Wolken’ stippelt regelmatig mooie wandelroutes uit in en om ons dorp. De eerstvolgende wandeling is op zondag 2 augustus om 16:00 uur.

De wandeling verbindt de natuur en kunstwerken van de Laakse Slenk met het thema ‘oud en nieuw’. Daarbij doet de Slenk denken aan de oversteek van het Joodse volk over de Jordaan naar het beloofde land. De wandeling start om 16:00 uur op het ronde parkeerplaats bij de Laakse Slenk, ook wel Hulkesteinse Kreek genoemd. De parkeerplaats ligt vanaf de Slingerweg, na 300m links aan de Wielseweg. Bij de parkeerplaats staat een banner. De wandeling duurt een uur; het startpunt is een kwartier rijden vanaf Zeewolde Centrum. Het pad is niet verhard, dus trek goede wandelschoenen aan!

Pioniers Beweging ‘Zeewolde Onder de Wolken’ zoekt naar nieuwe vormen van spiritualiteit en combineert dit met wandelen en met de mooie kwaliteiten van Zeewolde: de landschapskunst en de ruimte en natuur in en om het dorp. Onderweg is er ruimte voor gesprek, voor stilte en bezinning, voor luisteren naar een verhaal of gedicht en er wordt verteld over de kunst die we op onze route passeren. U bent van harte welkom om mee te wandelen op zondag 2 augustus! Voor meer informatie: zie onze facebook groep ‘Zeewolde onder de Wolken’ of bel met Ida Feddes (06-43551575).