Afbeelding

Vakantie FUN bij GO! voor alle basisschoolkinderen

Algemeen

FLEVOLAND - Nu deze zomer veel mensen niet op vakantie gaan en kinderen al zoveel hebben moeten missen, komt GO! Kinderopvang met extra vakantie activiteiten voor kinderen van 4-12 jaar: Vakantie FUN. Deze activiteiten zijn open voor alle kinderen. Je mag, maar hoeft dus niet bij GO! naar de opvang te gaan.

Kinderen uit de regio van GO! Flevoland zijn van harte welkom. “Geen tijd om je te vervelen! Kom meedoen, beleef leuke dingen en maak nieuwe vrienden.” Aanmelden kan via de speciale ‘Vakantie FUN website’. Er is keuze uit verschillende leeftijdsgroepen en activiteiten. “Zoek uit en ontdek wat je leuk vindt. Tip voor de ouders: wees op tijd met aanmelden.” Weten welke activiteiten er zijn en je aanmelden? Kijk dan hier: https://www.go-kinderopvang.nl/vakantiefun/.

Kinderen van GO! mogen op hun opvangdagen ook een vriendje meenemen. Ook zo zorgt GO! Kinderopvang ervoor dat er extra veel kinderen leuke dingen kunnen doen deze zomer. Vraag op jouw locatie wat de mogelijkheden zijn of kijk op de speciale website.

Afbeelding
Aan de slag met een idee om uw buurt op het platteland te verbeteren? Kom naar het Leefbaarheidscafé! Ingezonden 23 uur geleden
Afbeelding
Ondernemers en Oosterwold centraal bij openbare fractievergadering CDA Zeewolde Politiek 27 mrt, 11:18
Afbeelding
Rotarycheques voor hospice, Toon Hermanshuis en IDPZ Zorg en Welzijn Instagram 27 mrt, 09:09