Afbeelding

ZeewoldeLive brengt hommage aan Toon Hermans

Cultuur

ZEEWOLDE - Op 10 oktober start het theaterseizoen van Zeewolde LIVE met ‘Toon Hermans - Ik zal altijd van je houden'. Een prachtige en ontroerende hommage aan Toon Hermans door zijn zoon Maurice.

De voorstelling is een mix van kleinkunst en musical. Naast Maurice zingen Math Dirks, Wendy Hoogendijk en Sanne Gloria Verboom de liedjes. De muzikale begeleiding is in handen van Harrie Herfst (piano), Marco van Os (bas/contrabas) en Arno van Nieuwenhuijze (drums). Een kleine rol is weggelegd voor Hans Veen.

Centraal staat het verhaal van Toon zijn leven, vertelt door Maurice. Vele liedjes en gedichtjes worden ten gehore gebracht. De voorstelling eindigt met het lied 'Altijd zal ik van je houden'.

Coronamaatregelen

Zeewolde LIVE houdt rekening met de Coronamaatregelen zoals geadviseerd door het RIVM. Het aantal bezoekers dat in The Lux kan genieten van de voorstelling is daarom veel kleiner dan gebruikelijk. Om iedereen de gelegenheid te bieden om mee te genieten, wordt de voorstelling gestreamd naar Open Haven en De Verbeelding. Op deze locaties kunnen bezoekers via een groot scherm de voorstelling zien en beluisteren.

De voorstelling ‘Toon Hermans’ wordt mede mogelijk gemaakt door de Rotaryclub Zeewolde.

Tickets zijn verkrijgbaar via www@zeewoldelive.nl