Afbeelding

Theatergroep SubSub zoekt aanstormend talent!

· leestijd 1 minuut Cultuur

ALMERE - Op donderdagavond 17 en 24 september houdt Theatergroep SubSub audities voor de nieuwste voorstelling. Theatergroep SubSub maakt teksttheater met talentvolle jongeren tussen de 15 en 25 jaar. Vanaf nu kunnen jongeren zich aanmelden voor de audities die in de Voetnoot plaatsvinden. Aanmelden voor de audities kan via www.subsub.nl/audities/

De jongeren doen auditie voor een rol in de nieuwste voorstelling van Theatergroep SubSub. Binnen de voorstelling is beperkte ruimte voor acteurs, dus auditie doen betekent niet dat de jongeren meteen zijn aangenomen voor het speelseizoen van 2020/2021. Tijdens de audities wordt rekening gehouden met alle corona maatregelen.

De nieuwe voorstelling van Theatergroep SubSub, gaat in april 2021 in première in Almere, de voorstelling wordt 15-20 keer gespeeld. De repetities voor de nieuwe voorstelling starten in oktober en vinden op donderdagavond plaats. Naarmate de première voorstelling dichterbij komt wordt vaker gerepeteerd en ook in de weekenden.

In de tweede week van september horen de jongeren via de mail of ze zijn uitgenodigd om auditie te komen doen. Zij ontvangen dan ook gelijk meer informatie over de tijden, de locatie en wat ze moet voorbereiden.

Theatergroep SubSub is hèt jongerengezelschap in Almere. Ontstaan vanuit Theatergroep Suburbia, is zij sinds 2017 een zelfstandige theatergroep en produceert zij meerdere voorstellingen per jaar. SubSub is gefascineerd door het thema identiteit. Wie ben je? Waarom maak je bepaalde keuzes in je leven? En hoever ga je om te zijn wie je bent? Deze vragen stellen ze zichzelf, de acteurs en het publiek in de voorstellingen van SubSub.

Afbeelding
Serkan en Emine vinden in Zeewolde rust en warmte terug Algemeen Instagram 21 apr, 21:25
Afbeelding
Snipers Heren 1 kampioen en promoveert naar tweede divisie Sport Instagram 21 apr, 17:57
Afbeelding
Vijf supermuzikale malloten: Släpstick in 'Schërzo' Cultuur Instagram 21 apr, 14:56