Afbeelding
Stad & Natuur Almere

Festival Rolling Nature op De Kemphaan

Cultuur

ALMERE ā€“ Het eerste evenement dat weer georganiseerd mag worden door Stad & Natuur is het Festival Rolling Nature op Stadslandgoed De Kemphaan. Deze vindt plaats op zondag 13 september van 12.00 tot 16.00 uur. Uiteraard met inachtneming van alle coronamaatregelen.

Het is de vierde editie van Festival Rolling Nature. Het natuur- en cultuurfestival is bestemd voor iedereen ā€“ van 0 tot 100 - met een groen hart en een frisse neus. Het festival is gebaaeerd op de populaire foodtruck festivals, maar het ingrediĆ«nt is natuur in plaats van food. Bezoekers kunnen aan de slag met diverse zeer uiteenlopende activiteiten. Zo zijn er workshops bij de trucks/bussen van Oerz, de Stad en Natuur bus, de Kunstbus van KLEURinCULTUUR en de fotobus van Say Kaas. Plantage Nieuwland is aanwezig met de verkoop van producten en knutselen met natuurlijke materialen. Op cultureel gebied is de TokTukTuk aanwezige met een minitheater. Dubbel-Op verzorgt rondleidingen over het zogenaamde Waterkasteel. SEC Survival verzorgt een heus boerengolf.

De toegang en veel activiteiten zijn gratis, voor specifieke activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd van 1 of 2 strippen. De strippenkaart van Stad & Natuur is deze dag te koop, je koopt 5 strippen voor ā‚¬ 6,00. Losse strippen kosten ā‚¬ 1,50.

Meer informatie: www.stadennatuur.nl. Rolling Nature is het eerste evenement, de eerstvolgende zijn het Oogstfeest in het Vroege Vogelbos op 27 september en Crossen door de bossen ook op 27 september in het Kotterbos.

Tienerband Mixed Up
Tienerband Mixed Up brengt feest op Koningsdag Ingezonden Instagram 17 apr, 11:41
Havenkwartier - Polderwijk Zeewolde
Woonmanifestatie: Ontdek je droomwoning in Zeewolde! Algemeen 16 apr, 16:00
Afbeelding
Zeewolde 40 jaar (deel 16): Het eenzame eerste graf op de begraafplaats Algemeen Instagram 16 apr, 15:30