Wolderwijd E2
Wolderwijd E2 KV Wolderwijd

KV Wolderwijd C1 en E2 kampioen

Sport

ZEEWOLDE - In een weekend waarin de korfbalwedstrijden zonder publiek moesten worden gespeeld werden bij KV Wolderwijd twee teams kampioen in hun klasse. Voor met name de jeugdspelers van de beide teams een vreemde maar ook mooie ervaring om in deze tijd kampioen te worden.

Wolderwijd C1, onder leiding van Elserieke Mulder, won in Voorthuizen overtuigend van Spirit met 4-14 waardoor zij niet meer waren in te halen door de concurrentie. Met ruim veertig doelpunten voor wist dit team wekelijks de korf vele malen te vinden.

Wolderwijd E2, het team van Damaris ter Haar en Sam Scharft, speelde onverwacht gelijk in Hoevelaken maar het ene puntje was voldoende om het kampioenschap te vieren. In de wetenschap dat men kampioen kon worden speelden de zenuwen het team waarschijnlijk parten. Thuis werd er namelijk nog ruim gewonnen.

Als gevolg van het coronavirus is er op kleine schaal een feestje gevierd. “Laten we hopen dat we de echte huldiging later voor publiek en ouders alsnog kunnen laten plaats vinden.”

Livestream KV Wolderwijd

Om toch alle ouders, supporters maar ook gasten van KV Wolderwijd mee te laten genieten van de thuiswedstrijden kunnen alle wedstrijden via het eigen KV Wolderwijd YouTube kanaal gevolgd worden, of later worden teruggekeken. De twee thuiswedstrijden die zaterdag 10 oktober op het programma staan worden ook weer in beeld gebracht. Indien mogelijk zal ook de uitwedstrijd van KV Wolderwijd 1 tegen Hebbes in Utrecht om 17.10 uur live uitgezonden worden.