Afbeelding

Open repetitie Blue Seals

Cultuur

ZEEWOLDE - Kijk, luister en speel mee op de open repetitie van muziek- en showkorps Blue Seals Zeewolde op donderdagavond 1 oktober tussen 20.00 en 22.00 uur.

Blue Seals Zeewolde is een trotse, sfeervolle en open vereniging met de ambitie om hét showkorps van Midden-Nederland te zijn met dertig leden vanaf 16 jaar op B-niveau.

De open repetitie is de aftrap van de voorbereidingen om in 2021 met een geheel nieuwe straatshow de blits te gaan maken in de regio. “De open repetitie is jouw kans om hier deel van uit te maken”, aldus Bas Wouterse van Blue Seals.

Bij de open repetitie maak je kennis met de leden en instructeurs en wordt er samen een nieuw stuk ingestudeerd dat in 2021 op straat te horen zal zijn. Na het welkomstwoord en drankje zullen de blazers en slagwerkers hun muziek gaan repeteren en wordt er, na de pauze, het geheel onder elkaar gezet. Tijdens de pauze zal er een korte presentatie gehouden worden over ambitie en doelen voor 2021. “Wanneer de laatste noot van die avond gezamenlijk is gespeeld, nodigen wij je uit om aan te sluiten bij het gezelligste deel van de repetitie: de derde helft. Meld je aan via info@blueseals.nl en word samen met ons hét Showkorps van Midden Nederland.”