Al je zintuigen prikkelen tijdens de zin-in-herfst-wandeling.
Al je zintuigen prikkelen tijdens de zin-in-herfst-wandeling. Graphyrose

Zin-in-herfst-wandeling

Cultuur

ZEEWOLDE - Heerlijk, het is herfst! Om met het hele gezin gezellig en actief de herfst af te trappen kan vanaf Boeren Pitstop aan het Erkemederpad 2 in Zeewolde vanaf 17 oktober een zin-in-herfst-wandeling worden gelopen. 

De route van 2 of 4,5 km loopt langs de boerenakkers en door het Horsterbos. Met prikkelende bezinningsvragen en actieve doe-opdrachten worden al je zintuigen geprikkeld en krijg je gegarandeerd heel veel zin in de herfst. Laarzen aan en gaan!  

Vraag je samen af waarom de bladeren van de bomen vallen, leer hoe een spin haar web maakt, sta zo stevig als een boom en speel met de wind. Deze wandeling is een eenvoudig én goedkoop uitje maar zorgt bij jong en oud voor veel plezier, beweging en een frisse neus.

Op het erf van het melkveebedrijf kan tegen een klein bedrag het boekje met de route en opdrachten worden afgehaald. De picknickplaats van Boeren Pitstop is gesloten. Er kan in de herfstvakantie wel bij het zichtpunt in de koeienstal worden gekoekeloerd. Meer informatie: www.boerenpitstop.nl.