Afbeelding
Avond4daagse Zeewolde

Avond4daagse Home Edition telt 5030 gelopen kilometers

Cultuur

ZEEWOLDE – Alles liep dit jaar anders. Zo ook de plaatselijke avondvierdaagse. Het wandelevenement werd aangepast naar een zogenoemde Home Edition, een alternatieve versie waarbij de deelnemers tussen 1 juni en 31 augustus de tijd kregen om de gewenste 2,5, 5 of 10 kilometer te lopen. In totaal kwamen er 596 Zeewoldenaren in de benen voor de Avond4daagse Zeewolde. Samen hebben zij in totaal 5030 kilometer gelopen.

Ondanks alle aanpassingen kijkt het bestuur van Stichting Avond4daagse Zeewolde terug op een bijzonder geslaagde editie. “Al misten we het grote feest wel!”, geeft zij aan.

Inmiddels wordt alweer vooruit gekeken naar volgend jaar. De wandelaars kunnen de datum alvast noteren: van dinsdag 8 tot en met vrijdag 11 juni. Er vanuit gaande dat de Covid-19 maatregelen het toestaan. “We hopen dat het een reguliere Avond4daagse kan worden, maar we zijn wel druk bezig om ook een plan B en C te bedenken. In dat geval gaat wel de datum aangepast worden.” Meer informatie: www.avondvierdaagsezeewolde.nl