Afbeelding

Zeewoldevoorelkaar: zeker nu!

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZEEWOLDE - De adviezen om verspreiding van het Coronavirus te stoppen, zijn deze week door de regering aangescherpt. Dit betekent dat we minder mensen thuis kunnen ontvangen. Ook een uitje naar een theater, museum of restaurant is niet meer vanzelfsprekend. Kijken bij een sportwedstrijd mag niet meer. Kortom, onze sociale contacten staan noodgedwongen (weer) op een wat lager pitje. Wat is het dan fijn om te weten dat Zeewoldevoorelkaar er ook nu voor u is!

“Zeewoldevoorelkaar blijft zich inzetten voor iedereen die op welke manier dan ook vrijwillige hulp nodig heeft of vrijwillige hulp wil bieden”, licht Renate Vos – van Ittersum van het team Zeewoldevoorelkaar, toe, “samen helpen we elkaar door deze coronacrisis. De medewerkers van Zeewoldevoorelkaar, het platform voor vrijwillige inzet in Zeewolde, staan voor u klaar. Bijvoorbeeld als u behoefte heeft aan een praatje of als u hulp nodig heeft, bijvoorbeeld om een boodschapje te doen omdat u zelf niet naar buiten kan of wilt.”

Zeewoldevoorelkaar is op werkdagen van 10.00-16.00 uur telefonisch bereikbaar op 036-5226455. Langskomen in Het Vraaghuis (Stevinweg 2) voor een praatje met een van de medewerkers kan op dinsdagochtend en woensdagochtend van 09:30 tot 11:30 uur en op donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur.

Hulp aanbieden?
Wilt u weten wat u voor een ander kunt doen? Heeft u tijd over? Neem contact op (036-5224655) of maak direct een gratis account aan op www.zeewoldevoorelkaar.nl .

Hulp nodig?
Kunt u hulp gebruiken? Geef dat dan aan bij Zeewoldevoorelkaar. Er zijn veel vrijwilligers in Zeewolde die graag iets voor een ander willen betekenen! Contact maken kan op werkdagen tussen 10.00-16.00 uur via 036-5224655 of vraag hulp aan via de website www.zeewoldevoorelkaar.nl.

band Combo Bossa Bela
Inspirerende kunstwerken en Braziliaanse sferen tijdens Open Deuren: Tijd voor Kunst Algemeen 15 apr, 13:38
Afbeelding
Werelddansgroep Horlepiep organiseert workshop Bosnische dans Ingezonden 15 apr, 10:46
Impressie kantoor front
Scouting Nederland verhuist naar nieuw hoofdkantoor op Scoutinglandgoed Zeewolde Ingezonden 15 apr, 10:06
Afbeelding
Eerste plaats voor Tessa Schoots Rotterdam Taekon-do Cup Sport Instagram 14 apr, 23:45
V.l.n.r. Snel, Valero, Kraak, De Vries, De Prenter, Oostwouder, Van 't Loo, Blaauw, Bekkema, Van Meerveld, Razoux Schultz, Van Meerveld
De Snipers U22 veroveren kampioenstitel in 2e divisie na thriller met verlenging Nieuws Ingezonden Instagram 14 apr, 22:39
Afbeelding
Puntjes op de i van Zeewolde Kruist de Buizen Algemeen Instagram 14 apr, 22:29