Afbeelding
Politie Nederland

Politienieuws

Politie

ZEEWOLDE ā€“ In de periode 15 oktober tot en met 29 oktober zijn de volgende meldingen bij de politie binnengekomen:

16/10 - Vernieling van een woning op het Robertskruid. De bewoonster schrok van een harde knal en rinkelend glas. Er bleek een steen door het raam te zijn gegooid. Na buurtonderzoek is vooralsnog onbekend wie het heeft gedaan en waarom.

Aan de Spotvogel is twee keer, op 17/10 en 20/10, ingebroken. De bewoners waren op vakantie. De cilinder in de deur was geheel verwijderd en ook aan de achterzijde van de woning was inbraakschade aangetroffen. Op de bovenste verdieping werd alles overhoop gehaald. Er is een kluis weggenomen. Politie doet forensisch onderzoek.

20/10 ā€“ Op de Gooiseweg werd een 20-jarige Almeerder aangehouden voor snelheidsovertreding. Hij reed 60 km p/u harder dan is toegestaan. Tegen de man is een proces-verbaal opgemaakt.

21/10 ā€“ Poging tot diefstal bij een bedrijf aan de Winkelweg. Rond 02.00-03.00 uur werd bij twee schuren de sloten verbroken. Er zijn geen goederen meegenomen. Camerabeeld laat daders zien met capuchons. Forensisch onderzoek loopt.

23/10 ā€“ Een 28-jarige bestuurder uit Rouwveen aangehouden voor snelheidsovertreding op de Horsterweg. Daar heeft hij de maximale toegestane snelheid overschreden met 52 km p/u. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en er is een proces-verbaal tegen hem opgemaakt. 

27/10 ā€“ Aanrijding tussen een automobilist en een 16-jarige fietser bij de rotonde Horsterweg-Zuiderzeeweg. De automobilist zag de fietser over het hoofd. De fietser hield er een gebroken pols aan over. Tegen de bestuurder is proces-verbaal opgemaakt.

Tienerband Mixed Up
Tienerband Mixed Up brengt feest op Koningsdag Ingezonden Instagram 17 apr, 11:41
Havenkwartier - Polderwijk Zeewolde
Woonmanifestatie: Ontdek je droomwoning in Zeewolde! Algemeen 16 apr, 16:00
Afbeelding
Zeewolde 40 jaar (deel 16): Het eenzame eerste graf op de begraafplaats Algemeen Instagram 16 apr, 15:30