Afbeelding
(Maurits van Hout)

Jazzdagen Harderwijk organiseert extra concert Denise Jannah & Wolf Martini

Cultuur

HARDERWIJK - Vrijdagmiddag 27 november om 16.00 uur geven Denise Jannah en Wolf Martini een extra concert in de Catharinakapel. Ondanks dat de theaters en concertzalen het moeilijk hebben en velen hun deuren sluiten probeert de vereniging Jazz On The Corner, wanneer het mag en verantwoord is, de cultuur levend te houden. Maar een extra concert? “Wij stonden voor een klein probleem: er mogen nu maximaal 30 toeschouwers per concert komen. De eerste twee avondconcerten waren al uitverkocht met meer dan 30 toeschouwers. De vraag was dus of wij mensen moesten gaan teleurstellen of… een extra concert inplannen. Denise en Wolf gaven gelijk aan: extra concert! Zo gezegd zo gedaan” aldus de organisatie.

Zangeres Denise Jannah en gitarist Wolf Martini vormen reeds 20 jaar een formidabele combinatie. Een stijlvol muziekkoppel dat moeiteloos het Jazz idioom naar hun persoonlijke hand zet. Hun breed repertoire varieert van Jazz tot Latin met uitstapjes naar Pop, Chansons, Gospel en Blues.

Denise Jannah was de eerste Nederlandse muzikant die een platencontract tekende bij het vermaarde Amerikaanse jazzlabel Blue Note. Winnaar van o.a. twee Edisons, spelend over de hele wereld en opgetreden voor hoogwaardigheidsbekleders als Bill en Hillary Clinton, ons koninklijk huis en Nelson Mandela. Ook Wolf Martini heeft een indrukwekkende staat van dienst en trad op en is te horen op cd’s van o.a. Rita Reys, Ruth Jacott, Candy Dulfer, Mathilde Santing etc.

Alleen voor met middagconcert zijn nog een aantal kaarten beschikbaar.

Meer informatie www.jazzdagen.nl