Afbeelding
Winkelhaven Zeewolde

Speuren naar chocoladetters

Cultuur

ZEEWOLDE – Het hoogtepunt van het Sinterklaasfeest is voor de meeste mensen toch wel de intocht van de goedheiligman; samen met honderden kinderen op de kade rond de Aanloophaven vol verwachting staan wachten op de komst van de pakjesboot met daarop Sint en zijn Pieten. Die traditie gaat dit jaar dan wel niet door, maar door tal van leuke activiteiten is het Sinterklaasfeest zeker wel te beleven in dorp! 

Speurtocht

Zo sluit Winkelhaven Zeewolde aan met een speurkaart. De bedoeling is om met deze speurkaart in handen op zoek te gaan naar chocoladeletters in het centrum. Deze letters staan verstopt in de etalages van de winkeliers. Van de gevonden letters kun je tenslotte een zin maken. Deze vul je in op de speurkaart. De speurkaart kun je inleveren bij een van de winkeliers die vermeld staan. Je kan ook een foto van de kaart met oplossing maken en mailen naar secretariaat@vcz-zeewolde.nl. Op die manier maakt je kans op een leuke prijs.

De speurkaarten zijn verkrijgbaar bij de winkeliers en kan gedaan worden tot en met 5 december. Op 7 december zullen er tien winnaars bekend worden gemaakt. 

Sinterklaasjournaal

Verder houdt het dagelijkse lokale Sinterklaasjournaal je op de hoogte van de stand van Sinterklaas-zaken. Zaterdag om 13.00 zal duidelijk worden of Sinterklaas wel of niet Zeewolde weet te vinden. Op zaterdag 28 november vanaf 16.00 uur staat er een gezellige BenePietShow op het programma. Daarin komt van alles voorbij, van een kinderdisco, Pietenlied tot een vrolijke bingo. Meer informatie: www.lokaleomroepzeewolde.nl/televisie