(Archieffoto Sinterklaas in De Kluit)
(Archieffoto Sinterklaas in De Kluit) Zeewolde Actueel

Sinterklaas Live!

Cultuur

ZEEWOLDE - Er wordt achter de schermen hard gewerkt om Sinterklaas naar Zeewolde te krijgen. Tijdens Sinterklaas Live op zaterdag 21 november om 13.00 uur zal dat tijdens de live uitzending via Lokale Omroep Zeewolde duidelijk worden. De presentatie is in handen van Anna Rijpsma en haar tafelgast is burgemeester Gorter, die net zo benieuwd is of het wel of niet gaat lukken om Sinterklaas te spreken. 

De geruchten gaan dat de kans wel groot is dat er contact gemaakt kan worden met Sinterklaas. Dus mochten er kinderen zijn die heel graag iets aan de Sint zouden willen vragen, dan kan dat. Hun vragen kunnen ze stellen via WhatsApp: +31 85 0640737. “Op die manier proberen wij zoveel mogelijk vragen bij Sinterklaas te krijgen.”

Deze Sinterklaas Live uitzending is net als de Sinterklaasjournaals tot stand gekomen door de Sinterklaascommissie, Pieten on Tour, Winkelhaven Zeewolde, Gemeente Zeewolde, De Leeuw Snacks, The Lux en Lokale Omroep Zeewolde (met Zeewolde Actueel als vaste media partner).

De uitzending is te bekijken via:

KPN Digitaal kanaal

1481XS4ALL 

digitaal kanaal 1481

Ziggo Digitaal 

kanaal 36Ziggo 

Digitaal C+ kanaal 327

www.lokaleomroepzeewolde.nl/sinterklaas2020

www.pietenontour.nl