Afbeelding
Puur Zeewolde

Gezocht voor de lichtjestoer: Wie heeft het ‘Mooiste Kersthuis’ van Zeewolde?

Cultuur

ZEEWOLDE - Nog even en dan staat Kerst voor de deur. De tijd dat we flink uitpakken met het versieren van de tuinen, het balkon en het huis. Misschien dit jaar zelfs nog wel meer! Ben jij zo’n kerstfanaat, dan zijn wij op zoek naar jou of jouw buren!

Help mee Zeewolde als lichtpuntje op de kaart te zetten!

Deel jouw foto of video (max 10 seconden) van jouw verlichte huis, balkon of tuin met info@puurzeewolde.nl. De foto en of video wordt voor jouw online gezet en wie weet wordt jouw huis dan uitgeroepen tot ‘Mooiste Kersthuis’ van Zeewolde.
Vanaf 19 december tot en met 22 december kan er online worden gestemd op het mooiste kersthuis (www.facebook.com/lokaleomroepzeewolde) en op 23 december wordt bekend gemaakt welke inzending deze titel verdient. Aanmelding sluit 17 december aanstaande.

Kerstlichtjestour
Is jouw huis of balkon mooi versierd en wil je dat graag delen met anderen? Geef dit aan bij Puur Zeewolde (info@puurzeewolde)  en zij zorgen dat jouw adres op de Kerstlichtjestourkaart komt te staan. De kaart helpt bij het plannen van een leuke wandeling ‘s avonds door met lichtjes versierde straten. Het centrum doet hier ook aan mee, de straten in het centrum zijn inmiddels al extra sfeervol uitgelicht met kerstverlichting.

De verkiezing ‘Mooiste Kersthuis’ is een gezamenlijke actie vanuit Verenging Centrumondernemers Zeewolde, Lokale Omroep Zeewolde, Spot Coaching en stichting Puur Zeewolde.

Voor overige informatie:  info@puurzeewolde.nl / info@zeewoldewinkelhaven.nl

 

Afbeelding
Serkan en Emine vinden in Zeewolde rust en warmte terug Algemeen Instagram 21 apr, 21:25
Afbeelding
Snipers Heren 1 kampioen en promoveert naar tweede divisie Sport Instagram 21 apr, 17:57
Afbeelding
Vijf supermuzikale malloten: Släpstick in 'Schërzo' Cultuur Instagram 21 apr, 14:56