Afbeelding
Zeewolde voor elkaar

25 cadeaus voor alle vrijwilligers in de gemeente Zeewolde

Zorg en Welzijn

ZEEWOLDE - Op 7 december 2020, de nationale dag van de vrijwilliger, deelt vrijwilligersplatform Zeewoldevoorelkaar uit. Alle vrijwilligers in de gemeente Zeewolde ontvangen een online decemberkalender, gevuld met 25 verschillende cadeautjes. De kalender is opgesteld om alle vrijwilligers te bedanken die er het afgelopen jaar voor een ander zijn geweest. De decemberkalender is vanaf 7 december te vinden op www.zeewoldevoorelkaar.nl/december-kalender.

Op Zeewoldevoorelkaar hebben zich dit jaar al 150 vrijwilligers aangemeld en tot nu toe zijn er door hen al 100 hulpvragen opgelost. “Ik vind het geweldig dat inwoners van de gemeente Zeewolde er in zulke grote getalen belangeloos voor een ander zijn. Dit is zeker niet vanzelfsprekend. Daarom willen wij als lokaal platform voor vrijwilligerswerk graag iets terugdoen. De decemberkalender is er voor vrijwilligers die elke week boodschappen hebben gedaan voor iemand die de deur niet uit kon, voor vrijwilligers die eenmalig een kaartje op de bus hebben gedaan naar iemand die eenzaam was en alles daartussenin”, aldus Stan Stokvis, projectleider Zeewoldevoorelkaar.

Decemberkalender 

Vanaf 7 december tot oudejaarsdag kunnen er dagelijks kleine cadeautjes worden uitgepakt op de decemberkalender van Zeewoldevoorelkaar. Van een online sportles tot een leuk e-book en van kortingscodes tot tombolaprijzen. Alle cadeautjes zijn coronaproof vanuit huis uit te voeren of te verzilveren. De decemberkalender is vanaf 7 december te vinden op www.zeewoldevoorelkaar.nl/december-kalender.. 

Bedank jouw vrijwilliger(s)

Renate Vos – van Ittersum vertelt: “Niet alleen de vrijwilligers aangesloten bij Zeewoldevoorelkaar komen in aanmerking voor de decemberkalender. Iedere vrijwilliger in Zeewolde die zich het afgelopen jaar heeft ingezet voor een ander verdient het om in het zonnetje gezet te worden. Er is daarom ook een oproep geweest om topvrijwilligers te melden en bieden wij de mogelijkheid aan alle maatschappelijke organisaties in de gemeente Zeewolde ook de decemberkalender aan hun vrijwilligers aan te bieden.

Meer weten? Kijken dan op www.zeewoldevoorelkaar.nl/dag-van-de-vrijwilliger.

Afbeelding
Serkan en Emine vinden in Zeewolde rust en warmte terug Algemeen Instagram 21 apr, 21:25
Afbeelding
Snipers Heren 1 kampioen en promoveert naar tweede divisie Sport Instagram 21 apr, 17:57
Afbeelding
Vijf supermuzikale malloten: Släpstick in 'Schërzo' Cultuur Instagram 21 apr, 14:56