Afbeelding
HSV Ons Stekkie

Kerst-quizzen met H.S.V. ‘Ons Stekkie’

Cultuur

ZEEWOLDE – Lid of geen lid: op 28 december om 20.00 uur kan iedereen die dat wil samen quizzen met hengelsportvereniging ‘Ons Stekkie’. Dat gebeurt via Kahoot. Om 19.30 uur gaan ze live. Deelnemers kunnen inloggen vanaf 19.45 uur. Deelname is gratis.

“Corona heeft ons als hengelsporters veel minder getroffen dan veel andere sporten. Wij kunnen immers gewoon lekker in de vrije natuur onze sport beoefenen, het is zelfs veel gezonder dan thuiszitten!”, laat het PR-team bestaande uit Jan van de Bovenkamp en Fabiënne ter Horst weten. “En toch missen we het om gezamenlijk dingen te organiseren, vandaar een Kahoot Quiz! De vragen zijn op de vis, hengelsport en de vereniging gericht. Een beetje vooraf oefenen kan uiteraard.”

Meedoen kan via www.kahoot.it of door de Kahoot app te downloaden. Op de stream van Facebookpagina Ons Stekkie vind je de Game-PIN (toegangscode) die je moet invullen op je tweede apparaat (zie de link, Enter Game PIN here). Je hebt één apparaat nodig om de quiz te streamen (ook bij meerdere spelers), en één apparaat om mee te spelen.

Deze quiz is georganiseerd door de PR commissie van H.S.V. ‘Ons Stekkie’. “We dagen niet alleen leden maar echt iedereen uit om mee te doen. Alleen of gezellig met het hele gezin, alles kan en niets moet!” De quiz duurt ongeveer een uur. Voor de top drie staan mooie prijzen te wachten. Zo kan er kans gemaakt worden op een Portable Fish Finder met LCD Scherm, Spinhengel Carbon Medium actie 2.1 meter of luxe Werpmolen Stainless Steel gelagerd, full metal spoel etc..

Meer informatie: www.visseninzeewolde.nl