Afbeelding
Eigen foto

Opstarters Zeewolde Atletiek lopen 5km

Sport

ZEEWOLDE - Samen trainen voor een aaneengesloten 5 km hardlopen. Zelfs in deze bijzondere tijden is het de opstarters van Zeewolde Atletiek gelukt.

Na een periode samen trainen was het zaterdag 12 december tijd voor de eerste officiële 5km. Met het oog op de Coronamaatregelen kozen de trainers dit keer niet het Kluunpark als startlocatie, maar werd het parcours van de LOKO loop gebruikt als toneel. Na de gebruikelijke warming-up gingen de aanwezige deelnemers van de opstartgroep van start.

Plezier staat voorop, prestaties komen daarna. Toch liegen de gelopen tijden er niet om. Wilbert Walraven liep de 5km in 26:16, Ronald Dekens in 28:37. Overige deelnemers aan deze finale waren Regina de Groot, Laura Kuijer, Jacqueline Welling, Annita van Braak, Veronique Vedder, Grace Gorzeman, Marlies Roelfs, Marina van Arendonk, Rowan Provoost, Lidy Sibon en Karin Struyve. Trots namen de deelnemers na afloop hun felicitaties en medailles in ontvangst.

Afhankelijk van de ontwikkelingen en Coronamaatregelen start in januari-februari opnieuw een Opstartcursus. Meer informatie: opstarthardlopen@zeewolde-atletiek.nl of www.zeewolde-atletiek.nl