Afbeelding
Hennie Joesten

FlevoMeer Bibliotheken weer gesloten; haal de bieb in huis!

Cultuur

ZEEWOLDE - Vanwege de verspreiding van het coronavirus en om contactmomenten en reisbewegingen zoveel mogelijk te beperken heeft de overheid weer strengere maatregelen ingesteld, waaronder het sluiten van bibliotheken. Van dinsdag 15 december tot en met dinsdag 19 januari 2021 zijn alle vestigingen van FlevoMeer Bibliotheek gesloten en activiteiten geannuleerd.

De uitleentermijn van materialen is aangepast. Alle boeken en geleende materialen mogen worden ingeleverd als de bibliotheken weer opengaan, zonder risico op boetes. Alle activiteiten, bijeenkomsten en cursussen gaan niet door.

AfhaalBieb
Wil je wel lekker blijven lezen? Dan kun je gebruik maken van de AfhaalBieb. Speciaal voor haar leden stelt de bibliotheek een leespakket met vier boeken samen. Zowel voor volwassenen als voor de jeugd.

Online lezen

Leden kunnen gebruik maken van e-books en luisterboeken via de website van FlevoMeer Bibliotheek. Nieuw is de TijdschriftenBieb app, gevuld met 16 tijdschriften.

Via de website, nieuwsbrief en social media worden inwoners op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

Bel de Bieb

Bel de bieb is een telefonisch spreekuur waar elke werkdag van 09.00 tot 13.00 uur naar gebeld kan worden met vragen over onder andere het inloggen, het lenen van e-books en vragen over het abonnement. “Een van onze medewerkers staat je dan te woord om jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Op deze manier hopen we iedereen toch waar mogelijk te helpen.” De bibliotheken blijven bereikbaar via de mail. Meer informatie: www.flevomeerbibliotheek.nl

Afbeelding
VV Zeewolde haalt met Ed Engelkes toptrainer in huis Sport 7 uur geleden
Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 19 uur geleden
Nederlands Korfbalteam
Nederlands Korfbalteam tegen Regioteam in Het Baken: bestel nu je gratis ticket Sport 23 uur geleden