Afbeelding
LOZ

Spats spettert op LOZ TV

Cultuur

ZEEWOLDE - Aankomende weken zijn er bij LOZ TV uitvoeringen te zien uit het verleden van Toneelvereniging Spats.

Spats heeft een jarenlang archief en juist in deze stille tijden is het mooi om weer even terug te kijken naar die optredens waarvan vele inwoners van Zeewolde hebben genoten. De uitvoeringen zijn te zien van maandag 21 december tot en met donderdag 24 december en maandag 28 december tot en met donderdag 31 december. Al deze acht dagen start ‘de voorstelling’ om 15.00 uur.

Andere specials

Naast de afleveringen van Spats zijn er nog meer specials te zien. Zo is 23 december van 19.00 tot 22.00 uur de première van Visual radio bij LOZ met de kerstspecial van ‘Van de Beek Draait door’. Op 24 december wordt om 20.30 uur de kerstdienst van de EGZ uitgezonden; het kerstverhaal in een modern jasje, met bekende Nederlandstalige muziek in een Zeewolder decor. Op 25 december om 15.00 uur wordt er een Kerstvolkszang vanuit het Dolfinarium uit een eerder jaar uitgezonden. Op 26 december zal er om 15.00 uur ook nog een uitzending zijn en om 21.00 uur is Sten Kluts te zien met zijn Mix vanuit de Fabriek!

In het nieuwe jaar is de eerste live uitzending op 2 januari; deze zal gestart worden met de Alternatieve Nieuwjaarsduik van de Rotary. Meer informatie hierover volgt.

Lokale Omroep Zeewolde is te zien op TV kanaal 1481 bij KPN/Telfort. Voor de Ziggo abonnementhouders is dit kanaal 36 of het digitale C+ kanaal 327. De uitzendingen zijn ook te bekijken via www.lokaleomroepzeewolde.nl.