Afbeelding
Dura Vermeer / Gemeente Zeewolde

Afsluitingen op Trekkersveld in verband met herstelwerkzaamheden

Gemeente

ZEEWOLDE - In opdracht van de gemeente Zeewolde en Waterschap Zuiderzeeland voert Dura Vermeer sinds augustus 2020 integraal onderhoud uit op Trekkersveld I en II. Het gaat om het vervangen van riolering en het aanpassen en herstellen van wegen en inritten.. De werkzaamheden zijn opgeknipt in 19 fasen om de overlast voor bedrijven, bezoekers en bewoners zo beperkt mogelijk te houden.

Op dit moment is Dura Vermeer bezig met fase 5 van de werkzaamheden en wordt er gewerkt in de Baardmeesweg aan de riolering. Verkeer heeft hier weinig overlast van. In december meldde Dura Vermeer echter dat er veel onvoorziene zaken zijn tegengekomen in de ondergrond. “Ondanks dat onze planningen altijd gemaakt worden met in het achterhoofd dat er onverwachte zaken kunnen optreden, zijn het er in dit geval zoveel, dat we onze planning hebben moeten aanpassen. Onze werkzaamheden zullen nu doorlopen tot het vierde kwartaal van 2021.”

Afsluitingen kruisingen

Vanaf 5 januari tot en met 22 januari is de kruising Baardmeesweg / Landbouwweg dicht. Tussen 25 januari en 5 februari wordt de kruising Baardmeesweg / Nijverheidsweg afgesloten. Verkeer wordt met borden omgeleid. Alle percelen zijn voor bestemmingsverkeer bereikbaar.

Tussen 8 en 26 februari wordt er gewerkt aan drie ‘doorsteken’ verdeeld over de Baardmeesweg (nabij Welkoop, Panhuis en Morssinkhof). De werkzaamheden vinden per locatie plaats; elke doorsteek duurt één week. Verkeer kan dan niet passeren en wordt in deze periode omgeleid. Alle percelen zijn (al dan niet met een korte omleiding) bereikbaar voor bestemmingsverkeer.

Afbeelding
Serkan en Emine vinden in Zeewolde rust en warmte terug Algemeen Instagram 21 apr, 21:25
Afbeelding
Snipers Heren 1 kampioen en promoveert naar tweede divisie Sport Instagram 21 apr, 17:57
Afbeelding
Vijf supermuzikale malloten: Släpstick in 'Schërzo' Cultuur Instagram 21 apr, 14:56