Afbeelding
Gresbo Post

Een (Valentijns)kaartje wordt nog specialer met een VeluweZegel van Inclusief Gresbo Post

Cultuur

ZEEWOLDE - Een kaartje of brief doet in deze tijden van corona heel veel. Het maakt mensen blij dat er aan hun gedacht wordt. Nog specialer wordt het als het kaartje of brief verstuurd wordt met de VeluweZegel. Met het kopen van dé VeluweZegel ben je lokaal sociaal verantwoord betrokken. De postbodes van Inclusief Gresbo Post zijn immers grotendeels mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Van 1 tot en met 15 februari is dé VeluweZegel van Inclusief Gresbo Post verkrijgbaar met 10% korting. “Wilt u een kaart of brief sturen naar uw geliefde, grootouders, buren, familie of vrienden, denk dan aan de VeluweZegel”, laat  Inclusief Gresbo weten. Er zijn verschillende zegels; ook voor Zeewolde is er een speciale zegel.

Bezorging door heel Nederland 
Post met dé VeluweZegel wordt bezorgd door heel Nederland en moet worden ingeleverd bij één van de 80 winkeliers die samenwerken met Inclusief Gresbo Post. Er is dus altijd wel een brievenbus in de buurt. De VeluweZegel is online te bestellen op https://www.veluwezegel.nl/, Maar is ook rechtstreeks bij de plaatselijke retailers te koop; zie hiervoor de afgiftepunten.

Afbeelding
VV Zeewolde haalt met Ed Engelkes toptrainer in huis Sport 6 uur geleden
Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 17 uur geleden
Nederlands Korfbalteam
Nederlands Korfbalteam tegen Regioteam in Het Baken: bestel nu je gratis ticket Sport 22 uur geleden