Afbeelding
Archieffoto Nep-Tunes

Online dweilorkestcompetitie voor het carnavalsgevoel... Zeewolder Nep-Tunes is van de partij!

Cultuur

ZEEWOLDE – Carnaval staat voor de deur. In Zeewolde merken we daar natuurlijk weinig van, maar in Brabant en Limburg doen ze er alles aan om ondanks de coronamaatregelen toch een beetje het carnavalsgevoel te krijgen. De Nep-Tunes uit Zeewolde is een dweilorkest en dat is natuurlijk een band die niet gemist kan worden bij een feest als carnaval. “Er wordt dit keer een online dweilorkestcompetitie georganiseerd en daar doen wij vanzelfsprekend graag aan mee!”, laat Tobias Schagen weten.

Het initiatief voor de online competitie komt van muziekwinkel Van Gorp uit Roosendaal. Zij organiseren de online competitie komend weekend voor zowel dweilorkesten als blaaskapellen.

“Natuurlijk zijn wij van de partij”, vertelt Tobias. “Er zijn twee publieksprijzen te winnen en een prijs door een onafhankelijke jury. Natuurlijk willen wij er een winnen. Dit kan de kas lekker spekken en kan de Nep-Tunes wel gebruiken na een jaar als dit.”

Stemmen
Op Facebook en Youtube kunnen mensen de inzendingen zien van de deelnemers, waaronder de Nep-Tunes. Via de website kan er gestemd worden. Dat kan vanaf 13 februari om 11.11 uur tot 16 februari 11.11 uur. “We hopen dat er veel mensen gaan kijken en op ons gaan stemmen!”

Website Van Gorp: 

https://www.vangorp.nl/2021/02/06/stem-hier-voor-de-publieksprijs-online-kapellenfestival-carnaval-2021/

Facebook: 

https://www.facebook.com/events/854215435151008?active_tab=about

Youtube: https://www.youtube.com/c/vangorptv/videos