Kids van de Moefclub (4-5 jaar) heten je van harte welkom!
Kids van de Moefclub (4-5 jaar) heten je van harte welkom! Zeewolde Atletiek

Woensdag volop beweegplezier bij atletiek

Sport

ZEEWOLDE - Stilzitten is deze vakantie niet nodig. Aankomende woensdag, 23 februari, organiseert de atletiekvereniging diverse open trainingen. Alle jeugd komt aan bod! 

Om 13.00 uur start de Sportbattle. In samenwerking met het buurtsportteam is er tot 13.45 uur atletiek voor jeugd van 6-12 jaar, met aansluitend tot 14.00 uur lasergamen. Van 14.00 tot 15.00 uur zijn de kids van 4 en 5 jaar aan de beurt met een open training van de Moefclub. Rennen, springen, balanceren, vangen en gooien. Alle FUNdamentals voor lekker en goed bewegen, verpakt in speelse werkvormen. De trainers van Zeewolde Atletiek weten er wel raad mee! De Sportinstuif van 15.00 uur is speciaal voor de Specials: schoolgaande jeugd die door een beperking extra aandacht verdienen. Bij deze instuif voor Specials is bewegen ook voor hen een feest!

Alle drie de activiteiten vinden plaats op en rond de atletiekbaan, aan het Kluunpad. Aanmelden is fijn en is zelfs een must als je mee wilt doen voor het blok atletiek-lasergamen voor 6-12 jarigen. In verband met Corona worden ouders gevraagd om hun aanwezigheid te beperken tot halen en brengen. Stuur een mail naar administratie@zeewolde-atletiek.nl voor meer info en aanmelding.