Afbeelding
FlevoMeer Bibliotheek

FlevoMeer Bibliotheek verruimt openingstijden AfhaalBieb

Cultuur

ZEEWOLDE – Tijdens de lockdown is het mogelijk om boeken of een leespakket te reserveren en op te halen via de AfhaalBieb. De afgelopen maand is er onder gebruikers en niet-gebruikers van de AfhaalBieb een enquête gehouden met de vraag hoe FlevoMeer Bibliotheek deze service verder kan verbeteren. Een van de punten die naar voren kwam, zijn de openingstijden. Om meer mensen de gelegenheid te geven gebruik te maken van deze service verruimt FlevoMeer Bibliotheek daarom de openingstijden van de AfhaalBieb per 1 maart. 

AfhaalBieb gewaardeerd met een 8,4!
In totaal hebben 940 gebruikers en niet-gebruikers hun mening gegeven over de AfhaalBieb. Gebruikers geven deze service een 8,4! “Daar zijn we trots op, maar we gaan ook aan de slag met de opmerkingen en verbeterpunten. Zo is het aanvraagformulier aangepast zodat er nu ook ruimte is om een favoriete schrijver of onderwerp door te geven. Ook kan hier aangegeven worden wat liever niet gelezen wordt. Daarnaast verruimen wij de openingstijden van de AfhaalBieb zodat er ook ’s middags en ’s avonds reserveringen of leespakketten opgehaald kunnen worden. Op deze manier hopen we dat nog meer mensen gebruik gaan maken van de AfhaalBieb en dat de leespakketten nog beter aansluiten op ieders wensen.” De nieuwe openingstijden zijn te vinden op www.flevomeerbibliotheek.nl. Liever een aanvraag doen via de telefoon? Bel dan van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur naar Bel de Bieb: 088 008 0700.

Naast de AfhaalBieb is FlevoMeer Bibliotheek ook online geopend. Op www.flevomeerbibliotheek.nl vind je leuke thuisblijftips, gratis trainingen en cursussen, ruim 37.000 e-books en luisterboeken, digitale prentenboeken en online oefenprogramma’s. “Zo haal je de Bieb gewoon in huis.”

Afbeelding
Rotarycheques voor hospice, Toon Hermanshuis en IDPZ Zorg en Welzijn Instagram 27 mrt, 09:09
Afbeelding
Bekijk hier het volledige programma van Sail Kampen 2024 Partnerbijdrages 26 mrt, 17:13
Afbeelding
Zeewolde 40 jaar (deel 13): Zeewolde krijgt eigen brandweerkorps Algemeen 26 mrt, 16:04