Afbeelding
Aangeleverd

Wat te doen met de muren van jouw woning?

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De muren van jouw woning zijn een van de meest bepalende factoren als het gaat om de uitstraling van jouw woning. Het gaat in dit geval om zowel de muren van de buitenzijde van de woning als de muren aan de binnenzijde. De muren aan de binnenkant van de woning zijn vanzelfsprekend meer van invloed op de uitstraling van de binnenkant van de woning. Datzelfde geldt voor de muren aan de buitenkant van de woning en de uitstraling van de buitenkant van de woning. Het is daarom erg belangrijk om de juiste muren te kiezen voor jouw woning. In deze blog vertellen we je wat jouw mogelijkheden zijn wat betreft muren in jouw woning!

Verven

Verven is enorm populair geworden. Dit komt doordat verven gemakkelijk is en eigenlijk door iedereen uitgevoerd kan worden. Ook zijn de soorten verf stukken dekkender geworden dan vroeger. Hierdoor kun je vaak met één of twee keer verven een prachtige muur hebben. Verven is daarnaast een behoorlijk goedkope optie. Voor enkele tientallen euro’s kun je vaak je muur al een nieuwe uitstraling geven door deze te verven. Het grootste nadeel van verven is dat je redelijk beperkt bent in je mogelijkheden. Je kunt vaak slechts kiezen voor één kleur omdat verven met meerdere kleuren op één muur nagenoeg onmogelijk is.

Behangen

Een muur behangen geeft je een oneindige hoeveelheid mogelijkheden. Ondanks dat behangen een stuk duurder en lastiger is dan verven kunnen we behangen altijd aanraden. Dit komt omdat je met behang werkelijk waar alle kanten op kunt. Zo kun je kiezen voor egaal behang, fotobehang van fotobehang.com, behang met een print of behang met fysiek voelbare patronen. Doordat het behang zoveel variaties heeft zul je altijd wel een soort behang passen dat perfect binnen jouw woning past. Het is hierin vaak verstandig om eerst een staaltje van het behang te bestellen. Zo kun je bekijken hoe het behang valt in jouw woning in Zeewolde en kun je beslissen of je het behang ook op de gehele muur wilt plaatsen. Als je op zoek bent naar een plek om behang te kopen in de buurt van je woning, dan kun je bijvoorbeeld Google eens raadplegen. Met een simpele zoekopdracht als “Behang Zeewolde” zul je tal van plekken in de buurt vinden waar je behang kunt kopen!