Tour of Art
Tour of Art Erna Koelman

Inschrijven voor Tour of Art kan nog steeds!

Cultuur

FLEVOLAND – Er is veel animo voor deelname aan de Tour of Art Flevoland 2021, die gepland staat voor zaterdag 2 en zondag 3 oktober. De inschrijvingen stromen nog sneller binnen dan gebruikelijk en de kunstenaars geven aan er erg veel zin in te hebben en echt te hopen dat het dit jaar wel weer door mag gaan.

De organisatie was natuurlijk best wel bezorgd of er, met het oog op corona, wel voldoende kunstenaars zouden willen inschrijven. Maar vooralsnog lijkt die zorg niet nodig. “Nooit eerder hebben we in de eerste paar weken van de inschrijfperiode al zo veel aanmeldingen ontvangen als dit jaar!” 

Alle Flevolandse beeldend kunstenaars, zowel amateurs als professionele kunstenaars worden nog steeds van harte uitgenodigd om in te schrijven. “We hopen op nog iets meer inschrijvingen uit Zeewolde, en we rekenen weer op een breed scala aan technieken”, aldus de organisatie. 

Met de indeling wordt ervoor gezorgd dat er op elke locatie diverse kunstvormen te zien zijn. Daarmee worden alle locaties zo aantrekkelijk mogelijk voor de bezoekers. Als de Tour of Art inderdaad doorgaat, zal er voor worden gezorgd dat dan geldende regels worden nageleefd. 

Inschrijven kan nog tot en met 10 april. Mocht de Tour of Art in verband met corona niet door kunnen gaan, dan krijgen alle deelnemers hun inschrijfgeld terug. Meer informatie: www.tourofartflevoland.nl