Spats (archieffoto)
Spats (archieffoto) LOZ

Spats, paas-rebus en Puur Zeewolde in paasprogrammering van LOZ

Cultuur

ZEEWOLDE - Aankomend weekend is het Pasen. Helaas is er nog niet veel open en wordt Pasen veelal vanuit huis gevierd. Daarom heeft Lokale Omroep Zeewolde besloten om de programmering voor de paasdagen wat aan te passen.

Eerder werden er al uitvoeringen van Spats uitgezonden. Komend weekend zal er op beide paasdagen om 15.00 uur weer een uitzending van Spats te zien zijn. Daarnaast komen er informatieve en vermakelijke video’s in het carrousel terug. Zoals bijvoorbeeld de lente-editie van de documentaire over de Stille Kern van Tim Wijgerde, die vorig jaar gepubliceerd werd, en optredens van de AMVZ.

Ook zal de video over Zeewolde van Puur Zeewolde voorbijkomen. Die laat zien dat Zeewolde niet alleen voor toeristen veel te bieden heeft, maar dat er ook voor haar eigen inwoners veel te genieten valt aan mooie plekken in de bossen, in de polder en op en aan het water.

Via de LOZ wordt op Eerste Paasdag tevens de Paasdienst van de EGZ uitgezonden. Deze start om 10.00 uur. De dienst wordt geleid door Jan Jacob de Maa met als thema Overwinnaar vs Slachtoffer.

Prijzen winnen met de paas-Rebus
Om ook de hersens te laten kraken tijdens het paasweekend zal er op enkele momenten een paas-rebus te zien zijn, bedacht en gemaakt door Erik Wallenburg. Los deze rebus op en stuur de oplossing naar de LOZ via WhatsApp +31 85 06 40 73 of e-mail naar redactie@lokaleomroepzeewolde.nl en maak kans op een mooie prijs! De rebus komt op meerdere momenten terug in het paasweekend.

LOZ TV :

KPN Digitaal kanaal 1481
XS4ALL digitaal kanaal 1481
Ziggo Digitaal kanaal 36
Ziggo Digitaal C+ kanaal 327