Afbeelding
Eigen foto

Scouting Jan Wandelaar: loterij en oliebollenverkoop tijdens Koningsdag

Cultuur

ZEEWOLDE - De scoutingrommelmarkt op het Flevoplein is een traditioneel onderdeel van de Koningsdag activiteiten in Zeewolde. In verband met corona gaat de gezellige rommelmarkt voor het tweede achtereenvolgende jaar niet door, maar Scoutinggroep Jan Wandelaar meldt dat zij met veel enthousiasme en plezier toch diverse activiteiten gaat organiseren tijdens de komende editie van Koningsdag, rekening houdend met de geldende maatregelen.

In de aanloop naar Koningsdag worden er door de leden van Scoutinggroep Jan Wandelaar loten verkocht. De loten kosten 1 euro per stuk. Mensen die een lot willen kopen kunnen dat doen via een scout of via www.webshop.janwandelaar.nl. De trekking vindt online plaats via een livestream op Koningsdag. Er zijn leuke prijzen te winnen, gesponsord door lokale ondernemers. 

Naast het kopen van loten voor de loterij kunnen Zeewoldenaren ook heerlijke oliebollen bestellen. Dat kan online via www.webshop.janwandelaar.nl. De oliebollen kunnen op Koningsdag afgehaald worden in een drive-tru op het Flevoplein. Voor een kleine meerprijs bestaat ook de mogelijkheid om de oliebollen aan huis te bezorgen. 

Tot slot worden er voor kinderen van 4 tot 12 jaar activiteiten georganiseerd op het strand. De kinderen kunnen daar van 14.00 tot 16.00 uur deelnemen aan uitdagende (scouting)activiteiten. Voor de activiteiten vraagt Scoutinggroep Jan Wandelaar een vrijwillige financiƫle bijdrage van de ouders. Kinderen kunnen zich aanmelden via www.webshop.janwandelaar.nl.

De complete opbrengst van alle activiteiten komt volledig ten goede van de Scoutinggroep Jan Wandelaar. Kijk voor meer informatie op www.janwandelaar.nl.

Tienerband Mixed Up
Tienerband Mixed Up brengt feest op Koningsdag Ingezonden Instagram 17 apr, 11:41
Havenkwartier - Polderwijk Zeewolde
Woonmanifestatie: Ontdek je droomwoning in Zeewolde! Algemeen 16 apr, 16:00
Afbeelding
Zeewolde 40 jaar (deel 16): Het eenzame eerste graf op de begraafplaats Algemeen Instagram 16 apr, 15:30