Afbeelding
Aangeleverd

Vier stijlvolle scooters die je kunt kopen in 2021

· leestijd 2 minuten Partnerbijdrages

Al een geruime tijd zijn scooters met name populair onder jongeren, maar eigenlijk hoeft dat helemaal niet het geval te zijn. Ook oudere mensen kunnen zeker gebruik maken van zoā€™n tweewieler, wat al helemaal handig is als je in een stad woont. Dit is het geval doordat het zoā€™n flexibel en nuttig vervoersmiddel. De scooter verzekeren is natuurlijk wel nodig, al zul je dan uiteraard eerst zoā€™n voertuig moeten kopen. Met behulp van dit artikel zal dat zeker lukken aangezien vier stijlvolle scooters die je kunt kopen in 2021 genoemd worden. Daarna wordt het dus tijd om een scooter- of bromfietsverzekering af te sluiten. 

2021 Honda X-ADV

De ADV wordt steeds beter en de 2021 X-ADV doet het nog een stukje beter met een nieuwe voorruit, LED-dagrijverlichting, grotere opbergruimte onder het zadel en een royaal handschoenenkastje met een eigen USB-oplaadpoort. Deze scooter produceert nu 58 pk bij 6.750 tpm via een 745 cc parallel-twin DOHC-motor met een throttle-by-wire-systeem en motortuning. Dit zorgt voor een algeheel soepelere en snellere ervaring bij de Honda X-ADV, wat ook komt door de Dual Clutch Transmission (DCT). De Honda Selectable Torque Control instellingen zijn bovendien opnieuw afgesteld. Het is ook iets lichter dan de ADV. Voor dit jaar krijg je een nieuw 5-inch TFT-scherm verbeterd met Honda Smartphone Voice Control systeem, waardoor je bijvoorbeeld het navigatiesysteem kunt bedienen via spraakopdrachten. 

Italjet Dragster 2021

Hoe mooi is de Italjet Dragster? Ze waren dit jaar al uitverkocht voordat ze in de uitverkoop gingen, niet verwonderlijk aangezien er slechts 499 zijn gemaakt. De Dragster van deze legendarische badge is een prestatiemachine, puur en eenvoudig, met twee motorconfiguraties, 125 en 200cc. Er is ook een gelimiteerde editie die je naar alle waarschijnlijkheid niet kunt bemachtigen. Dit heeft een zwarte en gouden baan met een lakstyling die doet denken aan JPS Lotus F1-autoā€™s, maar het is ook al uitverkocht. Met name beroemdheden kopen namelijk de Italjet Dragster 2021. Logisch, want zoā€™n scooter ziet er prachtig uit en is bovendien helemaal niet eens zo duur. Als je geluk hebt kun jij mogelijk nog de eigenaar worden van de Dragster, maar dat wordt lastig.

BMW C 650 Sport

Het chassis en de ophanging van de C 650 GT zijn volledig opnieuw ontworpen en de krachtige watergekoelde tweecilinder lijnmotor levert nu 46 lb-ft koppel, 60 pk en een maximumsnelheid van meer dan 180 km / u. Dat ga je natuurlijk niet doen in het centrum van een stad, maar het is fijn om te weten dat je zo nodig uit gevaarlijke situaties op de weg kunt rijden. Als je deze scooter van BMW koopt dan heb je een opvallende en moderne achterkant met details zoals het logo GT dat genaaid is in de stoel. De hogere spiegel trilt bovendien minder en zorgt voor een beter zicht naar achteren. Dankzij een opnieuw ontworpen koppeling en CVT accelereert de scooter nu sneller bij lagere snelheden.

2021 Vespa Primavera For City 50

De Primavera heeft onlangs een opnieuw ontworpen carrosserie gekregen met een overvloed aan geheel nieuwe functies, zoals meer ruimte tussen het zadel en het stuur, een lagere zadelhoogte en een grotere wielbasis en lengte om u rechtop te houden. LED-dagrijverlichting en -achterlicht worden geleverd met nieuwe digitale instrumenten, waaronder een boordcomputer. Een luchtgekoelde 4-takt 3v 50 cc-motor verhoogt je kilometers en verlaagt bovendien de uitstoot. Wil je deze scooter kopen? Je kunt dan kiezen uit twee kleuren: Blue Vivace en Grigio Materia. Bij aankoop krijg je bovendien een Vespa-rugzak zodat je op je scooter ook je camera, laptop, lunch of wat dan ook kunt meenemen. 

Tienerband Mixed Up
Tienerband Mixed Up brengt feest op Koningsdag Ingezonden Instagram 17 apr, 11:41
Havenkwartier - Polderwijk Zeewolde
Woonmanifestatie: Ontdek je droomwoning in Zeewolde! Algemeen 16 apr, 16:00
Afbeelding
Zeewolde 40 jaar (deel 16): Het eenzame eerste graf op de begraafplaats Algemeen Instagram 16 apr, 15:30